reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

majqa ja poprostu źle zrozumiałam,jak podałaś te wymiary to zamiast je pomnozyc to ja jakoś bezmyślnie odpowiedziałam.My mamy niewiele większa sypialnie (14,3)ale spokojnie starcza,wkońcu sie tam tylko śpi.W ostateczności nawet spokojnie łóżeczko wejdzie dla maluszka ,ale plan jest taki że to ja się jednak do jego pokoiku przeprowadzę,nie będziemy taty budzić nocnymi przewijaniami i karmieniami.
Natomiast pokoik maluszka to jedyne 8m2 więc klitka ,ale jest przytulnie i zmieści sie tam szafa komoda łózeczko małego i kanapa dla mnie.
Ta stronka jest fajna można pobawić sie z kolorami.

reklama
Ja się żegnam na jakiś czas. Idę obiad szykować, bo M. z pracy niebawem przybędzie. A dziś barszcz biały z białą kiełbaską, a do tego ziemniaczki niezdrowo pokraszone smażoną celulką:)

Traszka:)))))
My mamy wszystkie ściany seledynowe, przypadkiem samodzielnie udało nam się wymieszać b. ładny odcień. Kompnuje sie z loggią (którą widać przez drzwi balkonowe, bo nie mamy firanek, więc musiały te dwa pomieszczenia pasować do siebie, zwłaszcza, że latem, jak drzwi otwieramy, wyglądają jaby były połączone i loggia jest wtedy takim letnim pokojem:) A loggia pomalowana jest z 3 str. na biało i na jednej ściance na ciemny seledyn- na części seledynowej wymalowałam białe listki a na białej seledynowe:) i tak obracamy się w tych zieleniach a dodatki mamy beżowe, brązowe, kremowe, w kuchni ostro czerwone. Chciałbym mieć więcej pomieszczeń- poszalałabym z kolorkami. Marzyłby mi się pokoik dla Malucha, ale póki co jest jak jest i zaaranżuję mu cudnie kącik w naszym pokoju:)

traschka witaj po powrocie ;-) super że wyjazd się udał :tak:

Sliva to Tikkurila - odcień wybieraliśmy z palety (mieszają na miejscu) my akurat mamy S 2020-G80Y ... Ze względu na futra to lateksowa farba akrylowa, matowa Optiva 5 (super się zmywa).
farba lateksowa - muszę zapamiętać :-), u nas jest co prawda dulux i też psicy ocieranie się o ściany w miarę dobrze się myje ale w duluxie już żaden kolor mi się nie podoba...

Melduję że od bólu grypowego nie mogę ruszać już w ogóle lewą ręką :-( i jak tu się zmusić do nauki na jutrzejszy egzamin... ja nie wiem... chyba tylko ściągi mnie uratują...

a ja dopiero sie obudziłam....od 14 spałam hihi ;) zaraz sie zbieram na zakupy do makro i nie mam pojcia co na obiad zrobic :( gardło dalej boli

ma ktos jakis pomysł na ten kaszel ?

witajcie

mam termin na 27 czerwca :) to mój 2 szkrabik i z mężem liczymy cichutko na chłopaka :D 3 lutego mam mieć usg połówkowe i może maluszek się ukaże ( wstępnie w 12 tyg było gdybanie nad fistaszkiem ;) )

reklama
Do góry