reklama
Jeden watek nadrobiony
Justynka trzymam kciuki za dobre widomości, no i czekamy na relacje po powrocie.
Doris ja też mam kolejna wizytę 9-tego lutego i bardzo na nią czekam, bo u mnie to bedzie usg połówkowe. Mnie póki co lekarz nie kazał badać obciażenia glukozą, ciekawe dlaczego.Ile się czeka na wynik tego badania z obciążenia glukozą???? Bo ja mam zrobić (75ml) przed wizytą a wizytę mam 9.02.
Zebrra pewnie jestes już na badaniu ale kciuki mocno zaciskam. Daj koniecznie znać po powrocie jak tam z tym cukrem u Ciebie. Normalna wizytę u ginekologa też coś mi się kołacze, że dzisiaj? Jeśli nie pomieszałam to czekam na dobre informacje w sprawie nereczek Twojego Synusia! Nie wiem na którą masz wizytę ale bedę dzis regularnie tu zaglądać.Jutro z samego rana jadę na badanie obciążenia glikozą, potem USG połówkowe, a potem polatam po sklepach, więc dzisiaj musze ogarnąć chałupkę
[/COLOR][/I]
Misialina super taki weekend. To cudowne tak oderwać się od rutyny powszedniego dnia i problemów. Myślę, że Malwinka dokazywała, bo tez była zachwycona, w końcu szczęśliwa mama to i szczęśliwy maluszekHej Brzuchatki! Wróciłam...było suuuuper!!!!! Pogoda przepiękna, dałam radę we wszystkim...byłam na kuligu wieczornym a potem była impreza z dj'em i karaoke...bawiłam się do 2 w nocy...potańczyłam i pospiewałam...byłam w swoim żywiole...Malwinka dała wczoraj i dzisiaj nieźle o sobie znać...nie wiem czy jej sie podobało czy raczej protestowała, że nie podobają jej się harce mamy...teraz jestem mega zmęczona...ale warto było...oderwałam się troche od natłoku obowiązków i myśli...i zmykam do wyrka....bo padam z nóg...Dobrej Nocki!!!!
cześć.
ja i ból głowy-dzisiaj mam taki duet
idę na 15 na wizytę,już nie mogę się doczekać...
Justynka trzymam kciuki za dobre widomości, no i czekamy na relacje po powrocie.
Ostatnia edycja:
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
hello mamuski
oczywiscie nie jestem w stanie wszystkiego co naskrobałyscie przez wekend dokladnie nadrobic, ale czytam
Dzis musialam wstawac juz o 7.20 bo jechalam na badania, musialam zrobic dodatkowe przed wizyta u endokrynologa. Odkad nie chodze do pracy, a Jula nie chodzi przez chorobe do przedszkola taka wczesna pora to dla mnie srodek nocy.
Setana ja tez poki co nie mam obciązenia glukozą do zrobienia, gnek powiedzila ze nastepnym razem, a wizyte mam dopiero 23.02. Nawiasem mowiac wcale nie tesknie do tego badania, jak dla mnie najgorsze badanie w ciazy. dzis jak bylam na swoich badaniach to babka jakas zasłabła w przychodni po wypiciu glukozy
oczywiscie nie jestem w stanie wszystkiego co naskrobałyscie przez wekend dokladnie nadrobic, ale czytam
Ja sie raczej nastawiam na wczesniejszy porod, no ale u mie dwojka wiec zazwyczaj jest szybciej na swiecie, jednak to nie regula.A jak Wy myślicie,któraś ma może przeczucia czy doczeka terminu czy raczej spodziewa sie wcześniejszego rozwiązania czy wolałąby później.
Dzis musialam wstawac juz o 7.20 bo jechalam na badania, musialam zrobic dodatkowe przed wizyta u endokrynologa. Odkad nie chodze do pracy, a Jula nie chodzi przez chorobe do przedszkola taka wczesna pora to dla mnie srodek nocy.
Setana ja tez poki co nie mam obciązenia glukozą do zrobienia, gnek powiedzila ze nastepnym razem, a wizyte mam dopiero 23.02. Nawiasem mowiac wcale nie tesknie do tego badania, jak dla mnie najgorsze badanie w ciazy. dzis jak bylam na swoich badaniach to babka jakas zasłabła w przychodni po wypiciu glukozy
tusenfryd18
Fanka BB :)
Witajcie:-)
Wstałam dziś rano ,odprawiłam młodego do szkoły i kimnełam sie.dopiero co sie obudziłam.......jak miło tak poleniuchować
Setana witaj po przewie,nie prosto jest nadrobic pare dni zaległości
Misialina ale poszalałaś:-)
justynka powodzenia u ginia,i niech Ci ból głowy szybko przejdzie.
Wstałam dziś rano ,odprawiłam młodego do szkoły i kimnełam sie.dopiero co sie obudziłam.......jak miło tak poleniuchować
Setana witaj po przewie,nie prosto jest nadrobic pare dni zaległości
Misialina ale poszalałaś:-)
justynka powodzenia u ginia,i niech Ci ból głowy szybko przejdzie.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć Brzucholki ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja się dziś lenię, a raczej wygrzewam znowu pod kołdrą bo złapał mnie taki ból stawów i kości że nawet pisanie na klawiaturze sprawia ból w palcach... i na żołądku też tak mi dziwnie... Boję się czy mnie jakiś mutant nie rozkłada po tym przeziębieniu które de facto jeszcze mnie nie opuściło, bo takie bóle to miałam zawsze przed grypą... :-(
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ja się dziś lenię, a raczej wygrzewam znowu pod kołdrą bo złapał mnie taki ból stawów i kości że nawet pisanie na klawiaturze sprawia ból w palcach... i na żołądku też tak mi dziwnie... Boję się czy mnie jakiś mutant nie rozkłada po tym przeziębieniu które de facto jeszcze mnie nie opuściło, bo takie bóle to miałam zawsze przed grypą... :-(
Madzioolka zdrowka!
mnie tez cos w gardle drapie Ale to przez picie zminych napoi W nocy otwieram lodowke i pije zimne...wczoraj na noc jeszcze cole z lodem wydydlalam Mam nadzieje ze sie u mnie nie rozkreci nic.
Jejku dopiero ogarnelam lekko goscinny i sypialnie strasznie mozolnie mi to idzie kopnijcie mnie w 4 litery na rozruch ;-)
mnie tez cos w gardle drapie Ale to przez picie zminych napoi W nocy otwieram lodowke i pije zimne...wczoraj na noc jeszcze cole z lodem wydydlalam Mam nadzieje ze sie u mnie nie rozkreci nic.
Jejku dopiero ogarnelam lekko goscinny i sypialnie strasznie mozolnie mi to idzie kopnijcie mnie w 4 litery na rozruch ;-)
Luksja
Aktywna w BB
Czesc Dziewczyny
widzę, że u większości pranie u mnie też już prańsko do sąsiada wychodzi, a lenia mam jak nie wiem...
Madzioolka grzej sie grzej i duuuuuuużo zdrówka !
Misialina świetnie że wyjazd się udał, myślę że małej się bardzo podobało i chciała jeszcze
Justynka powodzenia na wizycie !
widzę, że u większości pranie u mnie też już prańsko do sąsiada wychodzi, a lenia mam jak nie wiem...
Madzioolka grzej sie grzej i duuuuuuużo zdrówka !
Misialina świetnie że wyjazd się udał, myślę że małej się bardzo podobało i chciała jeszcze
Justynka powodzenia na wizycie !
majqa1
mama 2+2 :-)
Witajcie
mam do Was prośbę, dziewczyny doradźcie
mam sypialnię 2,80x4 m i chcę kupić meble z ikei seria malm w kolorze sosny i myślałam pomalować ściany: jedną długą na jaśniutki niebieski a pozostałe na kremowy/ecru i pociągnąć po nich wałkiem wzór w kolorze niebieskim (takim jak ściana) co Wy o tym sądzicie?
mam do Was prośbę, dziewczyny doradźcie
mam sypialnię 2,80x4 m i chcę kupić meble z ikei seria malm w kolorze sosny i myślałam pomalować ściany: jedną długą na jaśniutki niebieski a pozostałe na kremowy/ecru i pociągnąć po nich wałkiem wzór w kolorze niebieskim (takim jak ściana) co Wy o tym sądzicie?
reklama