reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja byłam na zakupach a teraz wysłałam mężusia po gofrownicę do wujka bo mi takiego smaka narobiłyście tymi goframi :-)
Chciałabym Was wyściskać więc ściskam wirtualnie w tych płaczliwych momentach i przesyłam przez monitor pozytywne fluidki których u mnie nie wiadomo skąd ale pod dostatkiem, aż mi głupio... ale mam nadzieję że tak zostanie
Chciałabym Was wyściskać więc ściskam wirtualnie w tych płaczliwych momentach i przesyłam przez monitor pozytywne fluidki których u mnie nie wiadomo skąd ale pod dostatkiem, aż mi głupio... ale mam nadzieję że tak zostanie
ja jestem tez, tak cichutko Was podczytuje...
moi chlopcy juz spia... mlody od 16.00 podl bidulek chory z nowu, moje starsze serce wtulilo sie w synka jak wrocil z pracy i tez spi... pies w posicel sie wcisnol i tez z nimi i tylko kuka czy ide ja pogonic czy nie, ale niech juz spi ;-)
moi chlopcy juz spia... mlody od 16.00 podl bidulek chory z nowu, moje starsze serce wtulilo sie w synka jak wrocil z pracy i tez spi... pies w posicel sie wcisnol i tez z nimi i tylko kuka czy ide ja pogonic czy nie, ale niech juz spi ;-)
my już w komplecie M nakarmiony zrobiłam tak jak postanowiłam powiedziałam M że nie mam czasu rozmawiać z jego mamą i niech sobie włączy na cichy albo idzie do drugiego pokoju bo zajęta jestem na forum hihihi
o tyle spokojniejsza będę
padnięta jestem tym nic nie robieniem a raczej nie wychodzeniem z domu
padnięta jestem tym nic nie robieniem a raczej nie wychodzeniem z domu
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No i prawidłowo, może kobiecie do to trochę do myślenia, jak raz czy drugi ją olejesz...zrobiłam tak jak postanowiłam powiedziałam M że nie mam czasu rozmawiać z jego mamą i niech sobie włączy na cichy albo idzie do drugiego pokoju bo zajęta jestem na forum hihihi
A ja poczytałam sobie te porody styczniówek i jestem pod ogromnym wrażeniem. Ostatnia opowieść bardzo mnie rozbawiła. Kilka doprowadziło do łez (wzruszenia), ale o dziwo żadna mnie nie przestaszyła... no może jedna jest hardcorowa, ale jedna kiepska na 25 cudownych to niezły wynik. Polecam! Aż chce się rodzić
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja też przeczytałam cały wątek porodowy i poród wydaje mi się teraz jakoś mniej starszny, tzn dziewczyny pisały że bolało i wogóle ale z chwilą pojawienia sie dzidziusia wszystko znikało i teraz pamietaja juz same pozytywne momenty, to mnie trochę uspokoiło :-)
dziewczyny poczytajcie sobie ten artykuł aż się uśmiałam :-)
Wózek z czerwoną wstążką
ja zmykam na jakis fajny filmik do jutra miłej nocki :-)
Wózek z czerwoną wstążką
ja zmykam na jakis fajny filmik do jutra miłej nocki :-)
Ostatnia edycja:
reklama