reklama
Aestima
Fanka BB :)
Silva, powodzenia- napisałam Ci co z tą polewą w kulinarnym
Ja dalej walczę z sesją, ale już widać koniec. Jeszcze tylko jutro muszę isć po wpis do promotora.
Od kilku dni znów mi twardnieje brzuch w nocy i trochę się niepokoję. Mały jakos mniej intensywnie się rusza i to też mnie martwi. Nie wiem czy jakoś działać czy czekać spokojnie na wizytę (w przyszły piątek). Póki co biorę nospę 2 razy dziennie i luteinę.
We wtorek przyjedzie do mnie na ferie młodszy brat, to może się jakoś oderwę od tego wszytskiego
Ja dalej walczę z sesją, ale już widać koniec. Jeszcze tylko jutro muszę isć po wpis do promotora.
Od kilku dni znów mi twardnieje brzuch w nocy i trochę się niepokoję. Mały jakos mniej intensywnie się rusza i to też mnie martwi. Nie wiem czy jakoś działać czy czekać spokojnie na wizytę (w przyszły piątek). Póki co biorę nospę 2 razy dziennie i luteinę.
We wtorek przyjedzie do mnie na ferie młodszy brat, to może się jakoś oderwę od tego wszytskiego
Misialina
Ja po obiadku u teściowej...i już czuję że nachodzą mnie nerwy przed jutrzejszym usg...z jednej strony radość z drugiej obawa czy będzie wszystko w porządku...ale jeszcze trochę
Iza...my juz o tej porze też zawsze zarezerwowane wczasy mieliśmy...a w tym roku będziemy mieli wczasy w ogrodzie, na tarasie z wózeczkiem
Iza...my juz o tej porze też zawsze zarezerwowane wczasy mieliśmy...a w tym roku będziemy mieli wczasy w ogrodzie, na tarasie z wózeczkiem
Muszę się zebrać i po dziecię do szkoły jechać... mąż wszedł ledwo ciepły do domku i mówi, że go nawet starsza pani z dwiema siatkami na przejściu dla pieszych wyprzedziła :/ oj, nie wiem, co to będzie jutro....
Może uda mi się jeszcze wpaść na forum wieczorkiem.
Miłego popołudnia
Może uda mi się jeszcze wpaść na forum wieczorkiem.
Miłego popołudnia
agatkaT
hej Dziewczyny :-)
dawno mnie tu nie było... miałam trochę "zajęć".
I jakiś kiepski nastrój.
Nadal nie czuje kopniaków! Zaczynam się denerwować... A wizyta dopiero 8.02.
Miłego dnia Brzuchatki
dawno mnie tu nie było... miałam trochę "zajęć".
I jakiś kiepski nastrój.
Nadal nie czuje kopniaków! Zaczynam się denerwować... A wizyta dopiero 8.02.
Miłego dnia Brzuchatki
katamisz
Ja już wróciłam od babuszki mojej...zupka była pyszna!!
Tak jak myślałam... po powrocie zastałam tu masę stron do nadrobienia...
Nic zabieram się zaraz za czytanie...a w miedzy czasie robię moim chłopakom obiadek-spaghetti z mięskiem:-)
U Was też widzę na obiadki same pyszności...
Dziewczyny zważyłam się dzisiaj i nie chcecie usłyszeć ile już ważę... 70 kg!! 10 kg już przytyłam...
Tak jak myślałam... po powrocie zastałam tu masę stron do nadrobienia...
Nic zabieram się zaraz za czytanie...a w miedzy czasie robię moim chłopakom obiadek-spaghetti z mięskiem:-)
U Was też widzę na obiadki same pyszności...
Dziewczyny zważyłam się dzisiaj i nie chcecie usłyszeć ile już ważę... 70 kg!! 10 kg już przytyłam...
reklama
Katamisz, a ile przytyłaś w pierwszej ciąży?
PS. Ja piekę Aestimowe ciasto marchewkowe - jestem podjarana, bo to moje drugie ciasto w życiu. Jestem mistrzem szarlotki i tylko szarlotki, każda inna próba zawsze kończyła się zakalcem lub czymś dziwnym A teraz zobaczymy - przez okienko piekarnika wygląda dobrze, nawet urosło Byle nie opadło potem:/
PS. Ja piekę Aestimowe ciasto marchewkowe - jestem podjarana, bo to moje drugie ciasto w życiu. Jestem mistrzem szarlotki i tylko szarlotki, każda inna próba zawsze kończyła się zakalcem lub czymś dziwnym A teraz zobaczymy - przez okienko piekarnika wygląda dobrze, nawet urosło Byle nie opadło potem:/