reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Silva, powodzenia- napisałam Ci co z tą polewą w kulinarnym:)

Ja dalej walczę z sesją, ale już widać koniec. Jeszcze tylko jutro muszę isć po wpis do promotora.

Od kilku dni znów mi twardnieje brzuch w nocy i trochę się niepokoję. Mały jakos mniej intensywnie się rusza i to też mnie martwi. Nie wiem czy jakoś działać czy czekać spokojnie na wizytę (w przyszły piątek). Póki co biorę nospę 2 razy dziennie i luteinę.
We wtorek przyjedzie do mnie na ferie młodszy brat, to może się jakoś oderwę od tego wszytskiego:)

Ja po obiadku u teściowej...i już czuję że nachodzą mnie nerwy przed jutrzejszym usg...z jednej strony radość z drugiej obawa czy będzie wszystko w porządku...ale jeszcze trochę

Iza...my juz o tej porze też zawsze zarezerwowane wczasy mieliśmy...a w tym roku będziemy mieli wczasy w ogrodzie, na tarasie z wózeczkiem

Muszę się zebrać i po dziecię do szkoły jechać... mąż wszedł ledwo ciepły do domku i mówi, że go nawet starsza pani z dwiema siatkami na przejściu dla pieszych wyprzedziła :/ oj, nie wiem, co to będzie jutro....
Może uda mi się jeszcze wpaść na forum wieczorkiem.
Miłego popołudnia

Misialina, trzymam kciuki, będzie dobrze:)

Mój mały rozrabiaka jak tylko na niego ponarzekałam zaczął kopać:) Kilka małych kopnięć i nic więcej do szczęścia nie trzeba:)

mój młody też szaleje :) brzuch mi skacze i faluje hihi :)
mój M dzis chyba pozno wroci :( bo zaczyna się akcja drugie życie dla osób po przeszczepach i ma jakąś impreze w urzędzie wojewódzkim eh... :( a mnie sie tak tęskni :(

hej Dziewczyny :-)

dawno mnie tu nie było... miałam trochę "zajęć".
I jakiś kiepski nastrój.:no:

Nadal nie czuje kopniaków! Zaczynam się denerwować... :eek: A wizyta dopiero 8.02.

Miłego dnia Brzuchatki :cool2:

Ja już wróciłam od babuszki mojej...zupka była pyszna!! :tak:
Tak jak myślałam... po powrocie zastałam tu masę stron do nadrobienia...:szok:

Nic zabieram się zaraz za czytanie...a w miedzy czasie robię moim chłopakom obiadek-spaghetti z mięskiem:-)
U Was też widzę na obiadki same pyszności...
Dziewczyny zważyłam się dzisiaj i nie chcecie usłyszeć ile już ważę...:szok: 70 kg!! 10 kg już przytyłam...:zawstydzona/y:

Hej AgatkaT - widzę że praca dziennikarki doszczętnie Cię pochłonęła:) A nastrój czemu kiepski? Przez ten brak kopniaków? Ale ruchy w ogóle jakiekolwiek czujesz? Jakieś muskanie, bulgotanie itp?

reklama
Katamisz, a ile przytyłaś w pierwszej ciąży?

PS. Ja piekę Aestimowe ciasto marchewkowe - jestem podjarana, bo to moje drugie ciasto w życiu. Jestem mistrzem szarlotki i tylko szarlotki, każda inna próba zawsze kończyła się zakalcem lub czymś dziwnym:D A teraz zobaczymy - przez okienko piekarnika wygląda dobrze, nawet urosło:) Byle nie opadło potem:/

Do góry