katamisz
Fanka BB :)
Zebrra jejuuuuu ale obłęd z tymi snami, moje to przy Twoich pikuś
silva uzyłyśmy tego samego sformułowania....hehe "moje przy Twoich to pikuś"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zebrra jejuuuuu ale obłęd z tymi snami, moje to przy Twoich pikuś
silva uzyłyśmy tego samego sformułowania....hehe "moje przy Twoich to pikuś"
Hahah uśmiałam się Dzięki Kochana! Jak mnie ktoś zapyta o interpretację snu, odeślę go do Ciebiezebrra co za koszmarne sny masz
Podobno sny często są przewrotne,tak więc tato Twój będzie żył długo i szczęsliwie,napewnio nie bedziesz obcowała płciowo z obleśnymi facetami:-) i urodzisz jedno,zdrowe,białe dziecko.To bez sennika mówię Ci ja, Tusen:-)
Sama się dziwię, bo "normalnie" nie miewam takich, czasem jakies zakręcone, ale nie takie... Teraz w ciąży mi się pozmieniało...Zebrra jejuuuuu ale obłęd z tymi snami, moje to przy Twoich pikuś
Miałam ostatnio jeszcze taki sen, w którym próbowałam krzyczeć i nie mogłam, ale obudził mnie mój krzyk, czyli krzyczałam naprawdę... Jak wczoraj opowiadałam Olafowi, o tym śnie z kochankiem, to był zniesamaczonyzebrra kurcze to moje sny przy Twoich to pikuś
Ten sen ,że tata zmarł to się nie martw będzie długo żył.Też mam czasem takie sny ,że chcę krzyczeć i nie mogę.Nie mam pojęcia co to może oznaczać.
A z tym kochankiem z bloku obok to mnie rozwaliłaś na łopatki...
Wydaje mi się ,że to dzięki tym naszym buzującym hormonom mamy takie bujne wyobraznie!!
Doris, właściwie mogłabym odpowiedzieć Ci tymi słowami, których użyłaś w stosunku do Izy "bo własciwie czuję małego jak tylko się położę, albo usiądę zgięta na krześle to się poruszy zawsze. A detektor już teraz raz na jakiś czas"Zebrra - czemu sprzedałaś detektor??? Już Ci nie był potrzebny???