reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie brzuszki :-)

Silva - wspóczuję nocki, ja przez to przechodziłam jakiś czas temu, też nie mogłam spać ale mi przeszło. Teraz tylko mam problem z ułożeniem się, bo brzunio przeszkadza, a ja całe życie spałam na brzuchu!
Misialina - to już jutro, fajnie, dowiesz się czy na pewno dziewczynka! ja teraz muszę długo czekać na USG, bo 9 lutego mam samą wizytę więc usg dopiero w marcu, tyyyyle czasu jeszcze!!!
Iza - a Ty często używasz detektora, ja teraz już o wiele rzedziej, bo własciwie czuję małą jak tylko się położę, albo usiądę zgięta na krześle to się poruszy zawsze. A detektor już teraz raz na jakiś czas :-)
Marta - wszystko będzie dobrze, ja też miałam wczoraj mini spięcie ale już jest oki :-)
Zebrra - czemu sprzedałaś detektor??? Już Ci nie był potrzebny???
Tusen - czysty samochodzik, super, mi też mąż niedawno umył :-)

Ja mam dziś zebranie u Dominiki w szkole, najbardziej mnie przeraża to wejście na 3 piętro w tym wielkim gmachu szkolnym! tam żeby wejść na pierwsze pokonuje się tyle schodów co normalnie na trzecie piętro, a ja zebranie mam na ostatnim!
Moja Dominika we wtorek do szpitala idzie na zdjęcie gipsu i wyjęcie drutów ze stopy! Już nie możemy się doczekać, żeby zobaczyć jak nóżka wygląda :-)

Katamisz - masz rację, takie sny, często o podłożu erotycznym to przez hormony !

Ironia - nie przejmuj się, dasz na imię jak będziesz chciała!

zebrra co za koszmarne sny masz:szok:
Podobno sny często są przewrotne,tak więc tato Twój będzie żył długo i szczęsliwie,napewnio nie bedziesz obcowała płciowo z obleśnymi facetami:-) i urodzisz jedno,zdrowe,białe dziecko.To bez sennika mówię Ci ja, Tusen:-)
Hahah uśmiałam się :) Dzięki Kochana! Jak mnie ktoś zapyta o interpretację snu, odeślę go do Ciebie :)

Zebrra jejuuuuu ale obłęd z tymi snami, moje to przy Twoich pikuś:)
Sama się dziwię, bo "normalnie" nie miewam takich, czasem jakies zakręcone, ale nie takie... Teraz w ciąży mi się pozmieniało...

zebrra kurcze to moje sny przy Twoich to pikuś :-D
Ten sen ,że tata zmarł to się nie martw będzie długo żył.Też mam czasem takie sny ,że chcę krzyczeć i nie mogę.Nie mam pojęcia co to może oznaczać.

A z tym kochankiem z bloku obok to mnie rozwaliłaś na łopatki...:laugh2:

Wydaje mi się ,że to dzięki tym naszym buzującym hormonom mamy takie bujne wyobraznie!!
Miałam ostatnio jeszcze taki sen, w którym próbowałam krzyczeć i nie mogłam, ale obudził mnie mój krzyk, czyli krzyczałam naprawdę... Jak wczoraj opowiadałam Olafowi, o tym śnie z kochankiem, to był zniesamaczony ;)

Zebrra - czemu sprzedałaś detektor??? Już Ci nie był potrzebny???
Doris, właściwie mogłabym odpowiedzieć Ci tymi słowami, których użyłaś w stosunku do Izy ;) "bo własciwie czuję małego jak tylko się położę, albo usiądę zgięta na krześle to się poruszy zawsze. A detektor już teraz raz na jakiś czas"

Trzymam kciuki za stopę Dominiki! Niech się w koncu nacieszy klapkami :))

Doris, u mnie wrecz przeciwnie, ciezej detektorem wyczuc tetno, ruchy czasmi bardzo zadko gdy leze dluzej albo jakis czas po obfitym posilku
nie wiem czy maluch tak sie rusza teraz szybko ze ciezko go namierzyc czy cos nie za bardzo :(
staram sie mierzyc 2 x dziennie

Witajcie,
Najpier się przywitam, a zaraz spróbuję poczytać, co naskrobałyście od wczorajszego wieczora...
Mój mąż załapał jakieś świństwo - wczoraj wymiotował, a dzisiaj zerwał się z mega rozwolnieniem. Dałam mu krople homeopatyczne Vomitusheel, które miałam po Igorze i zobaczymy w jakim stanie wróci z pracy. Oby to nie był żaden rota, bo wszyscy się rozłożymy :-(
W nocy chciałam się przekręcić na bok i taki mnie ból złapał z prawej pachwinie, że musiałam odczekać trochę. Poza tym czuję jak mi brzuszek rośnie. Oj nasze dzieciaczki teraz rosną jak na drożdżach :-)
Wczoraj otrzymałam zdjęcia swojego mieszkanka, więc dzisiaj bawię się w dawanie ogłoszenia :-) Trzymajcie kciuki, aby szybko znalazł się ktoś chętny...

Cześć dziewczyny:)
Wczoraj bylismy na wizycie u gina, napisałam dzisiaj co i jak w odpowiednim watku, bo wczoraj późno wrócilismy i nie dałam już rady. Wyszłam od lekarza taka szczęsliwa, że z dzidzia wszystko ok i moją dłuuuugą szyjką również, że mąż naciagnął mnie jeszcze na zakupy mimo późnej godziny. Oczywiście w przypływie eufori kupiłam mu w końcu nowy garnitur nie do końca patrzac na metke, dopiero dziś to do mnie dociera ... :) No ale trzeba było. Moje kochanie w nocy wyjechało na 3 dni na szkolenie do stolicy więc urzęduje sama z futrami. Jestem od dziś na L4 i wypowiadam wojne bajzlowi w moim domu. A z racji tego, że mnie chodzę do pracy to mam nadzieję być na topie z tym co piszecie. Lecę teraz do porządków ;)

witajcie dziewczyny
Ale napisałyście tego od rana
Ironia co za głupia baba z tej twojej teściowej!! aż się wkurzyłam!! :wściekła/y:
Zebra ale ty masz sny, scenariusze pisz ;-)
silva wygadaj się może komuś bidulko, nie masz jakieś koleżanki młodej mamy która by cie uspokoiła trochę, ale też koniecznie pogadaj z mężem o swoich obawach

Doris mam nadzieję, ze twoja córka nie będzie się już meczyć długo z tą stópką

Misialina to juz jutro to szybko przeleci :-)

reklama
Do góry