reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć kochane,

ja dziś nie mogłam wygrzebać się z łóżka. W nocy nie mogę spać a rano mam problem z wstaniem. W nocy głupie myśli, nad ranem głupie sny. Ale mnie to męczy.

Dawno tak się nie rozpisałyście przez pół dnia! Chyba z godzinę czytałam. No i ogólie wszystkim przeziębionym zdrówka życzę:*** Ja nigdzie nie chodzę więc póki co zdrówko dopisuje. Tylko mojego M. uczulam, żeby się nie zbliżał do zasmarkańców, żeby mi żadnego choróbska nie przyniósł.

Misialina - zazdroszczę wyjazdu!!!

Agata R - niezła z Ciebie skarbnica wiedzy:))

Miłego dzionka, idę robić pomidorówkę!

tylko piszecie o tych lodach a ja nie mogę teraz na gardełko -to zrobiłam sobie właśnie sałatkę owocową i ubiłam bitą śmietanę :-)
wciągnęłam cały pucharek :-D:-) ale pyyyycha aż mój chłopczyk zaczął skakać, ale niezłe dzisiaj daje kopniaki:-)

Ja od 15 lat jestem wierna Karowej; opini nie mam zbyt dobrej ale po moimich poprzednich kłopotach jest to najlepszy szpital w Wawie, mają na wysokim poziomie neonatologie a to dla mnie b.ważne bo pewnie znów urodzę wcześniej.
Tak szybko to ja nie umiem przemieszczać się z jednego wątku na drugi, a jeszcze nie mam okularów to już całkiem masakra. Dzisiaj po 18 idę po nowe to odzyskam sokoli wzrok

AGATA - dzięki za opnię. To już kolejna pozytywna z Karowej. Ja tam jeżdzę na IP z moim plamieniem i zawsze mnie dobrze zbadają, doradzą i pocieszą:) No i nic, mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się.

Pochwalę się Wam - wczoraj skorzystam z opcji "bez kolejki".
Poszłam z Młodym do Rossmana po pieluszki. i patrzę - kolejka, że ho ho... a jak ze wściekniętym maluchem i sama z bolącą głową.. podeszłam na sam przód kolejki powiedziałam "przepraszam panią, czy z dzieckiem i w ciązy mogę skorzystać? .." no i podeszłam do kasy bez kolejki.
BARDZO mi to pomogło..
Jak nic mi nie jest - to stoję spokojnie w kolejce, ale w tej sytuacji pomyślałam, ze mogę. już w końcu nie tak dużo czasu mi zostało ;-)

Muszę się tego nauczyć ;-)

A gdzie nasza Aestima się podziewa, bo już jej nie ma dwa dni???

Może wzięła się za pracę? ;-)

Ja wróciłam z zakupów. Na obiadokolację będzie kurczak, ale jeszcze nie wiem, jak - poszukam jakiegoś fajnego przepisu.

Witajcie brzuszki. U mnie dziś ciut lepiej bo wizyta siostry tak mnie rozkręciła kulinarnie że nie mam czasu myśleć o głupotach.Zrobiłam pomidorówkę, makaron własnej roboty, karkówkę pieczoną z kurkami , do tego będą pieczone ziemniaki i buraczki.Na deser sernik na zimno z truskawkami oczywiście ( właśnie mi się galaretka ścina) .Idę zobaczyć co napisałyście !

reklama
Do góry