Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Misialina ja też bym z chęcią wybrała się na taki wyjazd oczywiście gdybym była zdrowa :-) ale wycieczka całkiem ciekawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto ma ochotę to zapraszam na gołąbki...jeszcze ziemniaczki się ugotują, sosik zrobię, mam ich sporo 25 sztuk mi wyszło więc walić oknami i drzwiami...dla wszystkich starczy.
Dziewuchy poradźcie mi proszę...mam okazje z mężem jechać na 2 dni do Żywca na wycieczkę od znajomego z pracy...i nie wiem co robić...strasznie nas namawiają...jest zwiedzanie muzeum piwa, potem kulig i ogniosko...potem zabawa z tańcami...w niedziele można trochę pospacerować...i kurde nie wiem czy jechać czy nie...ale mam klina...wiadomo że mogę tam sobie kulig odpuścić i posiedzieć z mężulkiem gdzieś w góralskiej knajpce...co myślicie?
Ja też bym na spacer poszła ale coś nie chce mi się ruszyć z domu i tak siedzę i kg mi przybywa. Jeden plus tego siedzenia że mnie nic nie boli i nie ciągnie no i nie mam styczności z chorobami :-)