reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Misialina ja już pod Twym oknem stoję i dla mnie trzy gołąbeczki poproszę, mniam mniam:tak:
I jedź i się nawet nie zastanawiaj, pooddychasz świeżym powietrzem a zmiana otoczenia czyni cuda :-)

Misialina - jedź jak się dobrze czujesz i wszystko jest dobrze. ja bym chętnie w góry pojechała na kilka dni ale ze Szczecina tak daleko i trochę się boję tak długich podróży. Aaaa i zostaw mi ze dwa gołabki, będę najszybciej jak mogę :-)

Ostatnia edycja:
Kto ma ochotę to zapraszam na gołąbki...jeszcze ziemniaczki się ugotują, sosik zrobię, mam ich sporo 25 sztuk mi wyszło więc walić oknami i drzwiami...dla wszystkich starczy.

Dziewuchy poradźcie mi proszę...mam okazje z mężem jechać na 2 dni do Żywca na wycieczkę od znajomego z pracy...i nie wiem co robić...strasznie nas namawiają...jest zwiedzanie muzeum piwa, potem kulig i ogniosko...potem zabawa z tańcami...w niedziele można trochę pospacerować...i kurde nie wiem czy jechać czy nie...ale mam klina...wiadomo że mogę tam sobie kulig odpuścić i posiedzieć z mężulkiem gdzieś w góralskiej knajpce...co myślicie?

Nie zastanawiaj sie tylko jedz.Ja z chęcią bym też gdzieś wybyła:tak:

nutria super że można skorzystać z takich opcji.
Tutaj czegoś takiego nie ma niestety,ale nie spotkałąm sie też z kolejką przy kasach.
Jedynie w urzędach i aptekach są maszyny z numerkami,gdzie wyciagasz numerek i podchodzisz do kasy jak na monitorze wyświetli sie Twoj.Fajne bo jesli trzeba dlugo czekac możesz wyjsc załatwic sprawe i przyjsc z powrotem.
Natomiast na lotniskach w polsce spotkałam sie z dużą nieuprzejmościa dla matek z małymi dziećmi.Chociaż,przy wejściu do samolotu wywoływane sa kobiety z małymi dziecmi pierwsze to trudno im sie dokopać niestety przez tłum oczekujących(mówie tu tanich lotach ).

No miałam iśc na spacer i znowu się zasiedziałam,niech mnie ktoś kopnie.

Ja też bym na spacer poszła ale coś nie chce mi się ruszyć z domu i tak siedzę i kg mi przybywa. Jeden plus tego siedzenia że mnie nic nie boli i nie ciągnie no i nie mam styczności z chorobami :-)

Ja też bym na spacer poszła ale coś nie chce mi się ruszyć z domu i tak siedzę i kg mi przybywa. Jeden plus tego siedzenia że mnie nic nie boli i nie ciągnie no i nie mam styczności z chorobami :-)

W zasadzie racja.Jak wczoraj byłam chwile w przychodni i pare osób pokasływało to wtedy fantazja mnie poniosła i pomyślałam : ile tu musi być zarazków????:szok:

Jezuu dziewczyny a ja właśnie zjadłam swoje 3 śniadanie :shocked2: Mam wilczy apetyt od takiego siedzenia i nic nie robienia!!
Zjadłam kanapeczki z kiełbasą jałowcową i musztardą a do tego 4 duże ząbki czosnku...jak ja teraz komuś chuchnę...:cool2:

Aaa i wiecie co Wam powiem.Zaobserwowałam ,że po zjedzeniu czosnku moja córeczka jest strasznie pobudzona :-D kopie strasznie!!

Dagamit prostaglandyna występuje w męskim nasieniu ale jednorazowa "dawka" nie ma na szczęście mocy sprawczej,żeby wywołać skurcze. Uważa się, że kilkudniowa kuracja jest jak najbardziej wskazana przed terminem porodu, bo nasienie ma właściwości nawilżające i rozkurczające, więc poród przebiega naturalnie, a co najważniejsze naukowo udowodniono, że skala bólu spada o 50%. Lekarze, proponują stosowanie prezerwatych u tych kobiet które, w dotychczasowym przebiegu ciązy miały skórcze, tzw. miękką szyjkę bądź szyjka uległa znacznemu skróceniu, bo tak naprawdę nie wiemy ile razy dziennie kobieta uprawia seks więc lepiej stosować zabezpieczenie i mieć pełną satysfakcję niż w trakcie myśleć o powikłaniach. Seks w ciąży jest jak najbardziej wskazany dla odprężenia a szczególnie jest polecany kobietom, które cierpią na bóle głowy; poprawia krązenie, ukrwienie i ból znika.
Dzastina koniecznie daj znać jaką decyzję podjął Twój gin.

tak się rozpisałam o seksie, że chyba pójdę napić się zimnej wody bo u mnie celibat......
a obiad też już mam, u mnie pomidorówka, mielone, kopytka i buraczki i liczę na to, że zostanie coś na jutro.

reklama
Do góry