reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja mam rano wrażenie że nie dojdę do łazienki - raz bo tak mi się chce sikua dwa bo taki brzuch napopmowany jakby miał eksplodować więc to chyba normalna przypadłość w naszym stanie :-)Powiedzcie mi czy też tak macie??Jak nie wstaniecie w nocy na siusiu to rano wstajecie z bolącym brzuszkiem takim spiętym pęcherzem jakby??
Moj brzuch tez jest bardzo napiety przy pelnym pecherzu - ledwo moge po schodach zejsc, w nocy schodze tez ok 2.00 i pozniej przewaracam sie bo nie moge zasnac. Wieczorami czesto zasypiam przed telewizorem (nawet jak ogladam cos bardzo ciekawego), a jak juz leze w lozku to nie moge zasnac.
Co do pieluszek. Uzywalam tylko jednorazowek , najpierw pampersy (te co byly na siusiu i kupke), a pozniej sprawdzily sie Rossmannowki i z Aldi (nie wiem czy sa takie w Polsce).
Co do pieluszek. Uzywalam tylko jednorazowek , najpierw pampersy (te co byly na siusiu i kupke), a pozniej sprawdzily sie Rossmannowki i z Aldi (nie wiem czy sa takie w Polsce).
reklama
Ja z zaśnięciem póki co nie mam problemów, głowa do poduszki i już mnie nie ma W nocy też nie wędruję na siusianie.
Przespałam się może z godzinkę i jestem nie do życia. Źle się czuję, jakby mnie głowa pobolewała i ogólnie taka wymięta. Te moje drzemki w dzień to nie jest dobry pomysł :/
Przespałam się może z godzinkę i jestem nie do życia. Źle się czuję, jakby mnie głowa pobolewała i ogólnie taka wymięta. Te moje drzemki w dzień to nie jest dobry pomysł :/