reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dziewczyny z tym nie dotykaniem brzucha to nie ma co przesadzać, chodzi o osoby, które mają skurcze. I nie chodzi o nie dotykanie w ogóle, tylko o to, zeby nie masować i nie głaskać, bo takie ruchy powodują wzmożoną pracę macicy...
Doris, te pieluszki, które wymieniłam, to różne rodzaje pieluszek wielorazowych, z których zamierzam korzystać
Doris, te pieluszki, które wymieniłam, to różne rodzaje pieluszek wielorazowych, z których zamierzam korzystać
traschka
Mama Marysi
Doris 100 km to ja robię w jedną stronę na próbę co najmniej dwa razy w tygodniu Jeżdżę bardzo dużo samochodem, ale zdecydowanie wolę prowadzić. Do Gdańska jadę z koleżenką jej autem a ja nienawidzę jeździć jako pasażer, wszystko mnie od razu boli i nie mogę się ułożyć...
Muszę się zbierać na próbę, wieczorem koncert, a nie mam już co ubrać do grania... Nie wiem jak mam się wcisnąć w sukienkę
Muszę się zbierać na próbę, wieczorem koncert, a nie mam już co ubrać do grania... Nie wiem jak mam się wcisnąć w sukienkę
zebrra
Traschka, no tak z tym pociągiem to nie ma sensu w takim razie, trzeba więc poszukać zalet z jazdy autem Po pierwsze możecie się często zatrzymywać na rozprostowanie kości i kręgosłupa. Po drugie możecie się zmieniać za kierownicą, żeby Cię szlag nie trafił jako pasażerki. Po trzecie, fotel możesz sobie ułozyć na leżąco i kimac, żeby nie widzieć, jak koleżanka prowadzi Mam wymyślac dalej?
Cześć Brzuchatki :-)
Ja zaliczyłam spotkanie w firmie, pożegnałam koleżankę - bez łez jej i paru osób się nie obeszło, najadłam się słodyczy i 4 godziny zleciały sama nie wiem kiedy. Dodzwoniłam się w końcu do IMiDz i mam już wyznaczoną wizytę z moim dzieciem do laryngologa, no i z czego bardzo się cieszę - jest światełko w tunelu na pozytywne załatwienie zbycia mojego mieszkanka :-)
Teraz muszę sobie wszystko uporządkować w głowie i zacząć działać. Przez weekend musimy podjąć decyzję, czy bierzemy zarezerwowane mieszkanie... Ja jestem ZA :-)
Ja zaliczyłam spotkanie w firmie, pożegnałam koleżankę - bez łez jej i paru osób się nie obeszło, najadłam się słodyczy i 4 godziny zleciały sama nie wiem kiedy. Dodzwoniłam się w końcu do IMiDz i mam już wyznaczoną wizytę z moim dzieciem do laryngologa, no i z czego bardzo się cieszę - jest światełko w tunelu na pozytywne załatwienie zbycia mojego mieszkanka :-)
Teraz muszę sobie wszystko uporządkować w głowie i zacząć działać. Przez weekend musimy podjąć decyzję, czy bierzemy zarezerwowane mieszkanie... Ja jestem ZA :-)
zebrra
Od 07/01 dzwonię na Niekłańską, żeby Wikę zapisać do neurologa, nie ma szans... albo zajęte albo nikt nie odbiera innych opcji nie ma... Powiedziałam Olafowi, ze będzie musiał się w pn pofatygować osobiście, bo mnie juz trafia...Dodzwoniłam się w końcu do IMiDz i mam już wyznaczoną wizytę z moim dzieciem do laryngologa
Super, gratulacje!!! Gdzie kupujecie? Na Bemowie?no i z czego bardzo się cieszę - jest światełko w tunelu na pozytywne załatwienie zbycia mojego mieszkanka :-)
Ja już spadam z sieci dziewuszki, planujemy uczcić z mężem dzisiejszą wizytę więc muszę podmalować oko A jutro rano jedziemy z naszym kocurkiem Julkiem na obcięcie jajeczek - zaczął nam znaczyć domek sierściuszek jeden niedobry!
Całusy dla Was i brzuszków:***
Całusy dla Was i brzuszków:***
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja dziś leżę, w sumie jak co dzień w tym tygodniu
Brzuch mam twardy i trochę się stresuję, widzę że większość z Was ma te dolegliwości więc tłumaczę sobie że to nic poważnego i normalne w naszym stanie, ale bądź tu człowieku mądry i przemów sobie do rozumu to moja pierwsza ciążą więc wszystko jest nowe, dobrze że Wy jesteście i nie czuję się już taka odosobniona z moimi przypadłościami :-)
Mężuś usmażył rybę i brokuły w cieście piwnym, pyyyyychaaaaa
traschka mam to samo - trafia mnie coś jak jadę jako pasażer :-) pasy uwierają od razu, fotela nie mogę sobie ustawić tak żeby było wygodnie, no masakra
Brzuch mam twardy i trochę się stresuję, widzę że większość z Was ma te dolegliwości więc tłumaczę sobie że to nic poważnego i normalne w naszym stanie, ale bądź tu człowieku mądry i przemów sobie do rozumu to moja pierwsza ciążą więc wszystko jest nowe, dobrze że Wy jesteście i nie czuję się już taka odosobniona z moimi przypadłościami :-)
Mężuś usmażył rybę i brokuły w cieście piwnym, pyyyyychaaaaa
traschka mam to samo - trafia mnie coś jak jadę jako pasażer :-) pasy uwierają od razu, fotela nie mogę sobie ustawić tak żeby było wygodnie, no masakra
reklama
Od 07/01 dzwonię na Niekłańską, żeby Wikę zapisać do neurologa, nie ma szans... albo zajęte albo nikt nie odbiera innych opcji nie ma... Powiedziałam Olafowi, ze będzie musiał się w pn pofatygować osobiście, bo mnie juz trafia...
Ja pracuję niedaleko IMiDz ale jeszcze z pracy spróbowałam zadzwonić i się udało. W przeciwnym wypadku, musiałabym tam wejść wracając do domu a nie bardzo mi się uśmiechało stać w kolejce do rejestracji Ponieważ ostatnia wizyta była grudzień/2009 to muszę mieć teraz skierowanie od internisty do poradni laryngologicznej... Najwyraźniej trzeba pilnować tych odstępów między wizytami.
Super, gratulacje!!! Gdzie kupujecie? Na Bemowie?
Jeśli się zdecydujemy to TAK, bliziutko nas, na tyłach Tesco jest nowa inwestycja :-) Pierwszy etap kończy się we wrześniu tego roku, później dojdą jeszcze dwa budynki. Nie sądzę aby m2 w kolejnej inwestycji był niższy, więc chyba nie ma co zwlekać. Ciułam tylko i liczę, czy mamy już to 5% wkładu do podpisania umowy przedwstępnej (brakuje mi jeszcze 2 tyś, więc chyba nie jest tak źle ;-) ). Wiesz, ja muszę się czymś zająć, bo wtedy nie zamartwiam się o ciążę. Do pracy chodzić mi nie pozwalacją, to wymyślam sobie inne zajęcia :-)