reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Setana, jakbym czytała o sobie - tylko że mnie zostawili w szpitalu i nie wspominam tego najlepiej - myślę, że mogłam spokojnie wrócić do domu i sobie leżeć i brać leki. Też dawali mi nospę i duphaston. Teraz już jest dobrze i niczego nie borę. Skurcze też się uspokoiły.
Kurcze, to dopiero połowa ciąży, a u nas już tyle różnych doświadczeń! Kto by pomyślał na początku...

reklama
witam
setana i jak jest?
mój syn miał na dziś choinkę i mieli sie ubraćw zielone getry i fioletowe bluzki,ale on stwierdzil,ze ten kolor jest dla dziewczyn i nie zalozy tej bluzki,w koncu jest chory i nie poszedl...

Ostatnia edycja:
wizytacja Teściowej... kiepsko... ;-)

Ja wstałam 30 min temu! :-) normalnie dawno się tak nie wyspałam...
Aż z wrażenie nie wiem co z sobą zrobić.

Ma ktoś pomysł na obiad? Bo brak mi weny :zawstydzona/y:

Ironia, na długo przyjeżdża teściowa? Bo nie wiem, jak bardzo Ci współczuć ;)

AdatkaT, Ty dopiero wstałaś, a ja zachwilę znowu kurs do przedszkola po Jaśka... U mnie na obiad krokiety z pieczarkami i cebulką + czerwony barszczyk :)

zebrra barszcz czerwony? świetny pomysł... i może naleśniki albo placki zrobie :-) zaraz napisze Mężowi, niech się wypowie w tej kwestii. Dawno u Nas nie było takiego zestawu. Dzięki!

Zebrra święta się może skończyły, ale u nas właśnie zaczynają się ferie, w Gdańsku są w tym samym czasie więc obawiam się, że pociąg to nie bedzie dobry pomysł. Jedynyu sensowny pociąg jadący jedyne 14h jest nocny, musiałąbym kupić kuszetkę a nie stać mnie na to za bardzo, przejazd autem mam a darmo...

Ja też mam czasem skurcze, nawet przed chwilką też jeden mnie złapał i stwierdzam, że jestem po prostu nienormalna! Kilka razy brzuch bardzo mi twardniał a ja jakoś nie wybieram się na IP...myslicie, że głupio robie? Kurcze no nie wiem, czytam w wielu artykułach, że takie skurcze są normalne w tym okresie i nie przejmuje się nimi ani trochę, chyba mam jakąś znieczulicę.

traschka jeśli to są delikatne skurcze i szybko przechodzą, to nie ma się czym martwić! Tak jak pisałaś, w tym momencie to normalne... Ale jak będą się nasilały, to nie ma na co czekać! A teraz połóż się i odpoczywaj :-)

reklama
Do góry