reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ironia ale tak ci powiedział zwykły lekarz czy gin? Bo rodzinny nic ci nie przepisze bo się boi. Mój też nic nie przepisał, kazał dalej jeść maliny a ja miałam taki kaszel, że mąż chciał mnie od razu do szpitala wieźć! Dopiero ginka jak jej powiedziałam jak się czuję starsznie się wkurzyła na tego poprzedniego lekarza i od razu dała mi antybiotyk. Kaszel jest niebezpieczny dla szyjki, może nie wytrzymać. Zwykli lekarze boją się ciężarnych, trzeba iść do swojego gina.

reklama
Kochane zaraz zmykam na nocną wyprzedaż...może uda mi sie coś upolować...znając życie ludzi będzie co niemiara a psińco na wyprzedaży...ale może akurat

Cześć Dziewczyny!!!
Ale naskrobałyście od wczoraj!!!
A ja własnie wrócilam z miasta, byłam w hutrowniach z artykułami dla dzieci i powiem Wam że na Allegro jest o wiele taniej. Wybraliśmy z męzem wózek dla Małej (taki model http://allegro.pl/maked-q12-fotel-2-folie-reklama-z-filmem-i1390116313.html) oglądaliśmy go w sklepie ale jest też na allegro trochę tańszy i zastanawiamy się co robić, bo sprzedawca w hurtowni powiedział nam, że wszystko będzie droższe po wyprzedaniu zapasów w magazynów ze względu na wyższy vat. I tak myślimy co robić, na kupowanie wózka jest troszkę wcześnie ale jak wózek będzie droższy???? To samo z łóżeczkiem. Wybraliśmy łóżeczko - kołyska i cena teraz atrakcyjna ale co będzie za trzy, cztery miesiące???
Czy któraś w Was kupowała już wózek lub łóżeczko? Chyba Dagamit zamawiała?
I jeszcze jedno pytanie, to USG połówkowe to się pomiędzy którym tygodniem robi, bo mój gin mówił że teraz na wizycie w środę będzie też USG a to u mnie będzie koniec 19 tygodnia (18 tyg i 6 dni), czy to możliwe, że już połówkowe????

Doris no polowkowe chyba w polowie ciazy ;-) ok 20 tyg :tak: Wydaje mi sie ze musisz miec skonczony 19 tydz , ale nie jestem pewna

ja wozek i lozeczka mam po Fruciu, i bedac w ciazy z Fruciem mialam wozek juz jakos w 4 miesiacu ciazy ;-) Nie wierze w przesady ;-)
jak masz kase to kupuj, co za roznica teraz czy pozniej jak beda drozsze...

Doris, ja kupiłam kołyskę, ale używaną od koleżanki, co do wózka wstrzymałabym się ze względu na uciekającą gwarancję... Jakoś nie wierzę, ze ceny pójdą tak drastycznie w górę, bo żeby klienci kupowali trzeba będzie obniżać cenę ;) A ten wózio wklejałam przed chwilą na "Kiedy na zakupy" ;)

Ironia, kuruj się Kochana, masz *spam*?

reklama
Do góry