reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ale ja mam dokładnie to samo... Ta pogoda jest dobijająca... Ja dziś z moim T. poszaleliśmy i pospało nam się do 11, a mimo wszystko czuję się nieprzytomna i nawet nie mam jakiegoś ciśnienia, żeby sobie coś do jedzenia zrobić, zjadłam 2 małe kanapeczki i danonka i pffff na kanapę i nie ma mnie... a tu tyle do zrobienia... Kuchnia, salon i łazienka do posprzątania, przyszli teściowie przyjeżdżają w odwiedzinki, więc musi być wszystko na błysk, dobrze że mój T. będzie gotował zamiast mnie bo w ogóle bym nie ogarnęła tematu... Wy też tak macie, że jak stoicie ponad 30minut to kręgosłup błaga o litość i brzuch wyraźnie doskwiera? Bo ja nie ogarniam, no i w ogóle mam anemię, to już w ogóle lipne samopoczucie... Ale po dniach kiepskich jak dziś przychodzą dni dobre jak jutro ;) tak zakładam ;) po prostu byle dotrwać do końca dnia :)

reklama
Ja na bóle głowy migrenowe cierpię od 3ciej klasy liceum, czyli już jakieś 5 lat :/ W pierwszym trymestrze całkowicie mi minęły, a w drugim tak co drugi, trzeci dzień pobolewa mnie głowa więc jest to teraz dla mnie naprawde luksus :p

zebrra dokładnie tak jak napisałaś-ona je tam zostawi.
oni tak robią-ich dzieci wychowują ich rodzice,czyli dziadkowie.ona ma syna 7 letniego,wyjechali z Chin na Słowację jak on miał ok 3 lat i widują się raz na rok albo nie,przez internet i przez kom gadają,i w tamtym roku urodziła w maju Maję i teraz 15-go leci do Chin na miesiąc i wraca sama.zapytana czemu tak robi?-tylko tam nauczy sie chińskiego,poza tym ona tu nie ma czasu na dzieci
musi też tam za nią zapłacić karę,bo to 2 dziecko,a tam nie można.

co do pępkowego i baby shower to u nas się chyba bardziej przyjęło,że to właśnie facet robi dla kolegów jak my jesteśmy w szpitalu,a prezenty dla dziecka to raczej sami przynoszą jak przychodzą dziecko zobaczyć 1-szy raz

Ja na bóle głowy migrenowe cierpię od 3ciej klasy liceum, czyli już jakieś 5 lat :/ W pierwszym trymestrze całkowicie mi minęły, a w drugim tak co drugi, trzeci dzień pobolewa mnie głowa więc jest to teraz dla mnie naprawde luksus :p

A ja właśnie nigdy nie miałam - raz parę lat temu i teraz w ciąży... Ale staram się nie brać leków.

reklama
tu chodzi o dziewczynke,żebyście ją zobaczyły a nie o to co ona z nia robi,bo to jest ich sprawa,w sumie moge wkleic na pryv

Do góry