reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej, ja już po wizycie- dziękuję za kciuki- jak zwykle pomogły:* Szczegóły w wątku wizytowym:)
Doris, fajny wózek, zaraz go pokażę męzowi:))

Ja już tyle rurek i spodni ciążowych mierzyłam, że już w sumie przestaję wierzyć w to, że znajdę jakieś takie DOPASOWANE, a nie że w nogach luz, a na tyłku torba :/ rozmiar 36 tak właśnie mi się układa :/ a 34 nigdzie JESZCZE nie udało mi się trafić ;(
A jeszcze bardziej super, jest dobór stanika... :p więc chodzę sobie w leginsach a stanik szyty na miarę :p

Dzień dobry :)

Dzisiaj mam mega zapchany dzień, najpierw o 9 będzie u mnie koleżanka na kawkę, potem przyjeżdża przyjaciółka z synkiem, bo dawno się nie widziałyśmy, potem mam spotkanie z siostrą, a wieczorem idę na babską imprezę...

Także miłej soboty dla Was Kochane :)

Dzień Dobry:)

O Zebra to faktycznie dziś poszalejesz hi hi hi ...

Blusia na mojego nie ma takiej kary co by gary pozmywał he he he ... a jak go już ładnie poproszę to je pochowa do zmywarki więc za dużego wysiłku w tym nie ma... ale moze dziś mi podłogi pomyje???

Pół nocy nie spalam, tak mnie biodra bolały i blizna po cc... a jak zasnęłam to mnie zaraz pełen pęcherz obudził:)

reklama
witam
no udało mi się kupić te spodnie,troche za długie chyba będą .ale to nie problem.
Iza ja chyba też dziś uderzę do koleżanki fryzjerki pocieniować,bo juz patrzec na siebie nie mogę:-D,
Aestima fajnie,że wszystko ok jest
dzisiaj mamy gości,więc pewnie znowu szykowanie będzie,najbardziej nie lubie sprzatania:angry:

Do góry