reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Nie wiem czy mój mąż zrobi pępkowe, bo on sam jest bezalkoholowy:-D

Może poprzeglądam sobie strony z fryzurami, żebym widziała jak chcę te moje kłaczki obciąć. Obecnie mam je do łopatek i naprawdę mnie już ciążą. Mam grube i ciężkie włosy. Jak są za długie, to "boli" mnie czubek głowy. A poza tym, trzeba je zmocnić a siedząc w domu i tak mam je wiecznie związane .

reklama
Iza, ale słodziak z tego Twojego Igorka:)
Doris- właśnie dlatego myślę, że u Ciebie nie ma mowy o pomyłce- po pierwsze dwóch lekarzy powiedziało, że dziewuszka, po drugie jeden z nich widziała wargi a nie brak siuraka, więc jak nic będzie dziewczyna:))
Zebrra, ja codziennie podgrzewam płatki owsiane górskie z wodą (ąż zgęstnieje) i do tego wrzucam słonecznik, rodzynki, pestki dyni, orzeszki i mus jabłkowy. Jem to na śniadanko i zaraz potem na kibelek:)))

witam Wszystkie Nowe Mamuśki na forum!

Mój Mąż, tak zrobi sobie "pępkowe" jak ja będę w szpitalu- i ja mu nie zabraniam, niech piją chłopcy! ;-)

ale ja sie cały czas zastanawiam nad tą imprezą dla mnie... "baby shower". wiem, że jest ona bardzo popularna w Stanach i nie wiem jak moja rodzina i znajomi to odbiorą...

Agatka, fajna sprawa, o ile właśnie ludzie będą chcieli sie w to pobawić. A ja wczoraj czytałam w jakimś mamusiowym czasopiśmie, że jakis tatuś stwierdził, że czuje się pominięty, bo żona chciała zrobić imprezę babską i po naradzie zrobili "baby shower" wspólnie dla znajomych :-)

Hej dziewczynki..

Co do pępkowego to mój mąż też bezalkoholowy więc nie wiem jak to bedzie...
A no mi sie dziś śniło że ginek się pomylił i okazało się że bedziemy mieć córeczkę... he he he fajny sen, ale wiem że on się akurat nie pomylił:) W poniedziałek ide na wizytę i już na 300 % potwierdzi płeć... chociaż nie wiem czy to potrzebne... ja wiem że to facio:)

Miłego dzionka kobitki:)

no właśnie, może taka impreza wspólna będzie ciekawsza? Z prezentami, jedzeniem %... Dla wszystkich w jednym czasie... musze to podsunąć mojemu T. Ale dla dobra dziecka to będzie musiało być jakiś miesiąc po narodzinach... Przemyśle tą kwestie :-) dzięki Zołza ;-)

nietomna jestem jakas... 3 razy do kuchni wchodzilam i nie wiem po co...
pranie skladalam z suszarki godzine... co chwile przerywalam by slaniac sie bezsensu po mieszkaniu... masakra dzis jakas ze mna...
tez tak dzis macie?

musze kawe sobie walnac bo nie dotrwam do obiadu:sorry2:

Agatka, fajna sprawa, o ile właśnie ludzie będą chcieli sie w to pobawić. A ja wczoraj czytałam w jakimś mamusiowym czasopiśmie, że jakis tatuś stwierdził, że czuje się pominięty, bo żona chciała zrobić imprezę babską i po naradzie zrobili "baby shower" wspólnie dla znajomych :-)

Ja właśnie rano wpadłam na taki pomysł. Wydaje mi się dużo fajniejszy, niż spotkanie z samymi kobitkami. Mój mąż też by się czuł pominięty.

Ja bym dzisiaj chętnie z łóżka nie wstawała, taka senna ta pogoda.. Odgrzałam sobie bigosik, może mnie troszkę postawi na nogi, żebym u fryzjera nie zasnęła :-D

reklama
Do góry