reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dagamit, u nas jest malutki szpital, wszyscy są razem, tylko neonatologia osobno. Nawet położnictwo i operacyjna ginekologia są razem.

reklama
My też się wybieramy do szkoły rodzenia. U nas kosztuje 450 zł ale moze uda mi się załapać do takiej przyszpitalnej. Rodzimy na 100% razem:)

Doris- pokaż co tam kupiłaś Małej:)

Dziewczyny czy dostałyście już od lekarza skierowanie na " glukozę" tą co się najpierw pije przed pobraniem krwi? Ja jeszcze nie dostałam ale obawiam się że w poniedziałek dostane to skierowanie... z synem też to robiłam i nie nalezy do najprzyjemniejszych:) bo w ciągu 5 minut trzeba wypić kufel od piwa rozpuszczonej słodkiej gluzkozy i to na czczo... blee później cały dzień się jeść nie chce..

Doris, jaka piękna ta sukienusia!!!!!!! Mam nadzieję, że też kiedyś będę mieć córeczkę:) A ja na allegro jakoś nic oprócz kocyków nie mogę znaleźć:(

Dzastina ja dostałam dzisiaj - tę glukozę mam zrobić tuż przed kolejną wizytą, tj. pod sam koniec stycznia. Położna powiedziała, żebym przyniosła cytrynę i mi wciśnie - wtedy to jest znośne do wypicia i smakuje jak lemoniada.

Oj Witam

Zakupy widze sie rozkręcają...a ja nie mam tej przyjemności..bo narazie nie widzę sensu...do tego nie wiem jaki bobas się tam rozwija..
Mam do tej pory przeczucie,że to chłopak, a moja mama - nie wiem dlaczego zawsze jej przeczucia u wszystkich się sprawdzają, ale mnie by to cieszyło - mówi, ze będzie dziewczynka....byłoby cudnie, ale sie okaże..

reklama
Do góry