reklama
na poród rodzinny mój mężo się nie nadaje. Na początku bardzo chciał, teraz widzę, ze się rakiem wycofuje. Widziałam go w akcji jak oglądał maleństwo na monitorze, o mało nie zemdlał, co to by dopiero było, jakby miał pępowinę przecinać. Jego by trzeba było reanimować ;P ale musi być przy mnie już po porodzie
Orientujecie się, ile kosztują takie zajęcia w prywatnych szkołach rodzenia?
Orientujecie się, ile kosztują takie zajęcia w prywatnych szkołach rodzenia?
Kochane ja tak tylko wtrące z innej beczki:
Więcej niż trzy godziny w sieci? Uzależnienie - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 05.01.2011
myślicie, że powinnyśmy się zacząć obawiać?
u mnie to na bank uzaleznienie ;-)
przyjade z kads do domu to pierwsze co na neta biegne... pozniej dopiero torby rozpakowuje itp..
rano wstane to pierwsze co to kompa odpalam... i tak codziennie ;-)
Ja też pod koniec lutego będę się chciała orientować i zapisac do szkoły rodzenia - u nas jest w szpitalu, w tym gdzie będę rodzić - można sobie wszystko pooglądac przy okazji :-) Pełne zajęcia kosztują u nas ok. 300zł.
a myslałyście juz o porodzie? rodzinny czy nie?
Ja być może będę miała cc, ale tak czy siak, K. będzie ze mną, tylko na samą końcówkę nie chce się załapać, a ja nie nalegam. Jeśli przyjdzie mi rodzić naturalnie, będę go chciała mieć blisko, ale nie chciałabym, żeby obserwował, jak dziecko "wychodzi". On też nie chce, więc mamy problem z głowy.
Ale daje radę, nawet wczoraj odkurzała swój pokój siedząc na krześle obrotowym :-)
Normalnie szacun dla dziewczyny!
reklama