reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej Brzuchate! tak pisałyscie wczoraj o tych skurczach i bólach brzucha, że mnie od wczoraj tak brzuch boli że nie wiem co tu robić. Wczoraj zjadłam nospę i przeszło ale na chwile. Teraz też boli...i to tak jakbym kolke miała po niesamowitym wysiłku...poczekam do południa i zobacze, może przejdzie.
Ale nasmutałam o sobie...przepraszam!!!

reklama
MIsialina, tak już chyba jest w ciąży- ciągle coś. Mnie np wczoraj zaczęło boleć jak na @ tylko delikatniej. No nic, nie przejmuję się tym, bo już tak kilka razy miałam i wszystko było ok:) Trzeba te bóle przeczekać i juz.

Dzień dobry!
Muszę się zbierać załatwiać jakieś głupie ubezpieczenie, nienawidzę spraw papierkowych, zupełnie się w tym nie łapię:( W sumie miło, że jutro wolne!

Misialinko no co ty, smutaj sobie ile chcesz! Taki ból o jakim piszesz też miałam, taki jakby kolka ale słabszy. Po nospie było lepiej.

Zebrra ja też mam z tym problem... a w zasadzie mam na zmianę. Albo zaparcia albo biegunka (przepraszam, że tak z rana taki temat:). Chyba jesteśmy na to skazane w ciąży. Ja to trochę olałam i nic z tym nie robię...jakoś przetrwam.

Dzień dobry :-)

Mi lekarka wczoraj poleciła czopki glicerynowe - chyba będę musiała się w nie zaopatrzyć, bo jest coraz gorzej.
A tak poza tym to super ;-)

Misialinka, trzymam kciuki żeby przeszło, ale nie martw się- takie bóle mogą wystąpić. Ja nie mam takich kolkowych ,ale czytałam, że takie może powodować rozciąganie. Jak nie przejdzie, to rzeczywiście zadzwoń. W końcu lekarz powinien o takich rzeczach wiedzieć.
Traschka- znów mam coś tak jak Ty:) Mianowicie zatwardzenie- biegunka i tak na zmianę:/ A macie może jakiś sposoby na zgagę? Nigdy nie miałam a przedwczoraj taka mocna mnie złapała, ze hej!

Aestima...ja mam mega zgagę codziennie...poprostu jestem nią już wykończona. Godzinną ulgę przynosi mi rennie...wszystko inne na mnie nie działa, tzn naturalne metody...a tylko Rennie lekarz powiedział że moge brać

To chyba kupię jak można. Mąż dawał mi trochę sodki oczyszczonej i popijałam to wodą- pomogło, ale babcia mi powiedziała, że w ciąży mam tego nie brać (?).

Witam :-)
Czy mogłabym do Was nieśmiało dołączyć?? Zbieram się tak chyba już z miesiąc ale ciężko tak wdrożyć i nie będąc w temacie.

Jestem już październikówką 2004 (ale tam się nie udzielam) i marcówką 2010 (tam jestem od samego początku i w miare możliwości staram się zaglądać do dziewczyn)

Termin mam na 30 marca ale w związku z tym że to będzie moja 3 cesarka lekarz zdecydował zrobić cc wcześniej ok 15 czerwca :tak:

Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki :-)

reklama
Do góry