reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Za dużo tych postów na raz ;-)
A ja zrobiłam fotkę zachodzącego słońca - śliczne :-)
102_5070.jpg102_5069.jpg

Cześć kochane :)
Wczoraj nie dałam rady jednak popisać, bo usypiając młodego sama zasnęłam. Dzisiaj to zadanie dla D, ja mam zamiar posiedzieć w necie ;)

Doris
, super że już jesteście w domku i wsio dobrze :)
Dubeltówka, fajny filmik :)

Buszowałam trochę w necie i udało mi się wylicytować spodnie ciążowe. Pomierzyłam kilka par moich spodni i porównywałam wymiary. Mam nadzieję, że będą dobre. Trochę się porwałam z motyką na słońce, bo ja nawet w sklepie mam mega problem z dobraniem spodni. No nic, najwyżej wystawię z powrotem na allegro ;)
Dzisiaj przyszedł fotelik :)

Lecę wstawić pranie :)

Hejka, witam Was po dniu ppracy :tak: Rety jak cięzko było się zabrać za cokolwiek po tylko dniach wolnego.....
A teraz siedzę sobię, odpoczywam, mężuś w pracy, młody grandzi przy choince i obmacuje wszystkie bombki :-D dobrze że są plastikowe :rofl2:

Trascha, serio dziś było zaćmienie słońca? :szok: a ja w pracy, nic nie widziałam :-:)-(
Pizze też bym zjadła, taką z cebulą, pieczarkami i serem - z DaGrasso:cool2::cool2: o boszzz ślinę mam na podłodze :szok:

Katamisz, ja-zolza, ja z tym szukaniem objawów u siebie miałam przy Marcelu ;-) też wyszukiwałam u siebie wszystko to co inne dziewczyny opisywały u siebie :cool2: Na usg latałam jak głupia, z duszą na ramieniu. Teraz mi przeszło, jestem spokojna..:tak:ale pewnie to zasługa posiadania już synka - wiem co jest normalne (znaczy się co było wcześniej). Ale wiadomo - czujnym trzeba być! Niezależnie od ilości posiadanych dzieci :tak:

Misialina, spódnica super :tak:
Co Ci mogę doradzić to to byś na wiosnę zaopatrzyła się w spódnicę bez pasa, z takim wycięciem (głębokim) pod brzuszkiem. Mam taką po pierwszej ciąży, jeansową, rewelacyjna sprawa na ciepłe dni :tak:

Izabela, zazwyczaj ceny kawalerek (jeśli chodzi za m2) jest wyższa od mieszkań z większą ilością pokoi. A sprawdzałaś sobie ceny na gratka.pl?
Ja - szczerze - nigdy nie kupiłabym kawalerki jeśli miałabym dziecko w drodze.. Dlatego dobrze że oboje z mężem myślicie że za tą cene kupicie coś 2 pokojowego :tak:

Doris, dobrze że z kruszynką wszystko dobrze:tak::tak:. Na pewno nieźle byłaś wystraszona, moge się tylko domyśleć co przeżywałaś..:-(

Blusia, ja też ostatnio kupowałam dwie pary spodni przez neta, czekam na przesyłkę. Cykora mam jak nie wiem co, bo - podobnie jak ty - nawet w sklepie ciężko mi znaleźć odpowiednie. Ale niestety nie mam kiedy iść do normalnego sklepu, to raz, a dwa te ceny w sklepach mnie z nóg zwalają :crazy::wściekła/y:

barmanka - my mieszkanie mamy, własnościowe 3-pokojowe :-), po prostu chcieliśmy kupić drugie :-) Mąż wcześniej myślał, aby kupić 4 pokojowe a to wynająć, ale ja myślę, że damy radę i się tutaj pomieścimy. Nie bardzo obecnie można sobie pozwolić aby wziąć kredyt od zera na 4-pokojowe mieszkanie. Na gradce patrzyliśmy, patrzyliśmy też na HomeBroker - ludzie za kilku, kilkunastoletnie mieszkania chcą duże pieniądze.

Doris - my mamy 14 piętro, ale też właściwie zawsze mieszkałam na ostatnim piętrze (jedynie jak rozpoczynałam "nowe życie" mieszkaliśmy z Igorkiem na piętrze 3 ale w bloku 12 piętrowym :-) )

Blusia - a jaki fotelik zamawiałaś?

Ja przeglądałam tylko legginsy na allegro, ale nic nie wybrałam. Może wieczorkiem się na coś zdecyduje. Mąż wrócił z pracy, siedzi przy obiedzie i mówi do mnie, że zapyta mnie o coś i jeśli się nie zgodzę, to generał też nie, tzn jego odpowiedź będzie uzaleźniona od mojej... Więc czekam o co zapyta. W przyszłym tygodniu jest wyjazd do Krakowa na 2 dni i padło na to, że wszystko zależy od tego, czy wyrażę zgodę czy też nie. Ależ poczułam się ważna :-)

Traschka - o tych trzech pokojach to chyba nie do mnie pisałaś :-)

Doris jasne, że nie do ciebie:) Przepraszam, to miało być do Izy:)

Barmanka ja to zaćmienie prawie przespałam, mąż mi wysłał sms żeby obejrzeć. Faktycznie było świetnie widać! o 9.36 słońce było zasłonięte w 80%.

Blusia i Barmanka - ja też zawsze miałąm problem w sklepie ze spodniami. Z niewiadomych powodów producenci jeansów nie przewidzieli rozmiarów wiekszych niż 32 (rozmiarówka spodniowa). Zamówiłam na allegro już 3 pary spodni i wszystkie są idealne!!! Jestem zachwycona, nawet nie sądziłam, że to będzie takie proste. Także bądźcie dobrej myśli:)

reklama
Do góry