reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Barmanka, no właśnie w sklepach żadnych przecen na działach ciążowych nie ma. Ostatnio spodnie w C&A oglądałam 160zł. Przegięcie :wściekła/y:

Izabela, kupiliśmy fotelik Kiddy Maxi Pro. Na allegro za 175 zł, a normalna cena około 500zł. Fakt, że malutki wybór kolorów (3 wzory, bo to jakaś seria limitowana), ale za tą cenę nie wybrzydzaliśmy :)

Traschka
, oby w ciąży szczęście sprzyjało przy zakupie spodni, na to liczę :)

Moje dziecię nie chce zasnąć, normalnie się zachowuje jakby jakiegoś powera dostał. Jutro znów będzie walka o ranne wstanie :/

reklama
Oj, jak ja bym chciała mieszkanie... :-(

A pizzę z DaGrasso jedliśmy w niedziele - tylko że Mafioso [papryczki uwielbiam, ale z tabasco zrezygnowałam ;-)]

hej wam

traschka ja mam ten sam problem, co planuje kupić sobie spodnie, to wychodze ze sklepu tylko zdołowana, bo nic na mnie nie ma, przynajmniej normalnego, a już nie mówie, że nogawki w większości są zwężane co do mojej figury ni chu*a nie pasuje :no: no ale cóż dziś z małzem wybieram się na małe zakupy - poluje właśnie na spodnie, zobaczymy co się uda znaleźć, jak nic to pioernicze zamawiam na allegro

cześć śpiochy :)
ja już na nogach lecę pod prysznic na śniadanko i siadam do nauki póki jeszcze mi się chce :)
wczoraj miałam jakies malutkie skurcze, ale moze to od kaszlenia? wziełam luteine i od razu pomogło :)

u mnie chyba znow okres spania i odpoczywania...nie mam już tyle energi co miesiąc temu :(

Hejka :)

Obudziłam się z takim uczuciem ciężkości, że masakra... Odbija mi się strasznie i w ogóle mam problem ostatnio z zaparciami... Nie wiecie co można przyjmować w ciąży na zaparcia? O naturalnych sposobach wiem, ale póki co nic nie działa, chodzi mi o jakiś środek farmakologiczny...

Aha :-) Bywasz w okolicy???
Kiedyś bardzo często, moi przyjaciele mieszkali na Wolfkego, ale rok temu się wyprowadzili, od tamtej pory nie byłam na bemowie...

Ja również mówie wam Dzień dobry...

Dziewczyny czy was też bola pachwiny między nogami oczywiście?
Bo u mnie to obłęd normalnie.. jak siądę to siedzę ale już wstać nie mogę... mam uczucie jakby mi cała skóra i żyły się spinały...
I z dnia na dzień jest coraz gorzej... czy to już tak będzie do 9 miesiąca?

reklama
Zebrra, a próbowałaś naprawdę wszystkich sposobów? Farmakologia to ostateczność. Polecam olej lniany i płatki owsiane górskie na śniadanie z nasionkami a na czczo wodę z cytrynką:)

Do góry