reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dagamit nie ty jedna nic nie czujesz, u mnie totalnie zero, nawet bulgotania w jelitach nie ma:) Trudno, jakoś trzeba przeczekać. Wiem, że to normalne i nie ma co się stresować, po prostu już bym chciała, jak dziecko, które ma ochotę na czekoladę:)

Ironia, fajne życzenia. Pozostawię bez komentarza, bo nie komentuje rzeczy, których nie rozumiem hehe :)

Justynka ja też się wczoraj pożarłam z moim. Tak to bywa niestety, ale teraz jest już OK. W kłótni najlepsze jest godzenie:)

Witajcie dziewczyny ale dużo naskrobałyście od wczoraj :-)

Ktoś pytał o zatoki, ja też często choruję na nie :-( i właśnie jestem na antybiotykach i Sinupret też biorę, zatoki przechodzą, ale znów mam infekcję. Ginka na ip jak byłam powiedziała, ze jest dobrze mogę go brać a podmywać się mam szarym mydłem. Broń Boże nie używać płynów do hig intymnej bo one nie są wskazane w ciąży...

ja tez na sylwestra w domu siedze. Przyjezdzaja do nas moj brat z dziewczyna Iga (prawda ze ladne imie ;-)) i siedzimy u nas... na wsi jest fajnie bo biesiadne imprezy przed agapem :-D:-D:-D:-D wiec moze w tym roku sie zalapie ehhehehe... Mlody chry wiec gdzie tu isc jak dziecko cierpi...

komus lyka coli?? wlasnie popijam, alesz mi sie chcialo jej ;-) oczywiscie w puszce ;-)
a na obiad mielismy pizze mamusinej roboty, ale sie objadlam..

Iga slicznie! Miałam się tak nazywać hehe:)

Ja zaraz wybieram się do siostry, biedna właśnie się rozwodzi i nie jest jej lekko. Urządzamy babskie pogaduchy dla podniesienia na duchu. Miłęgo popołudnia!

reklama
bidulka :( nie da sie go jakos do pionu postawić?
powiem wam co zrobił-dostał razem ze swoją siostrą prezent od ludzi,którzy wynajmują u nich lokal-były tam małe kawe nescaffe.więc ja otworzyłam jedna i sobie piłam z mlekiem.jego siostra nie chciała swojej,wiec D.postanowil,że da ją jakiejś pani,która mu coś tam załatwiła,ale biedny wziął tę otwartą,bo niby nie wiedział(choć mu mówilam,że otwieram)i dopiero dzis jak chcialam sobie kawe zrobic to wyszlo na jaw,ze dal te otwarta:-D:-p
powiedzialam,żeby zadzwownil i przeprosil,ze nie wiedzial,ale najechal na mnie i dalej samo juz poszlo

Do góry