reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam się .jestem mega zawiedziona-właśnie wróciłam z galerii w Piotrkowie,nic nie kupiłam nic.
w H&M MAMA wszystko przebrane,jeanse w ogóle nie przecenione,tylko sztruksy,ale takie mam ,więc po co mi jeszcze.
buty porażka,podobały mi w Lasockim,ale bez wyprzedaży były i w Wojasie po przecenie za 380 zł:cool:.D.chciał mi je kupić,bo sam się ubiera w tej firmie,ale jakoś mnie fason nie przekonywał.no mówię wam zawiedziona jestem na maksa.chciałam się jeszcze ratować jaką bluzką,ale nic,totalnie nic mi się nie podobało:no:
ironia ja jakoś nienawidze wizyt księdza,zawsze się czepia,że my bez ślubu:no:

Justynka skąd ja to znam. Biegam po sklepach zeby coś kupić i kompletnie nic mi się nie podoba. A jak potem idę przez miasto i nie mam kasy to chciałabym kupić co drugą rzecz! Swoją drogą nie rozumiem dlaczego w Polsce nie ma takich wyprzedaży jak w innych krajach, kiedy można kupić coś naprawdę za grosze. U nas jak zejdą do 50% to jest sukces a dalej drogo...

Widziałyście, że są juz wrześniówki? Ale sią poczułam "staro" hehe:)

Witajcie:-)
I ja wybrałam sie dzisiaj do sklepów,troche dzięki Wam.
Przeceny gonią przeceny,ale je nie mam zdolności do kupowania na przecenach wiec wszystko co dzis kupiłam to w normalnej cenie niestety.
Kupiłam dziś piewszy raz ciuszek dla dzidziusia.Znalazłam wkońcu coś uniwersalnego(nie znam jeszcze płci).

Za to badzo ucieszyły mnie przeceny w sklepach meblowych,i byłam dziś i wybrałam pare rzeczy.Jutro jade z mężem,żeby zatwierdził:-)i zrobił użytek z karty:-)
Gorsze to to że tu sie czeka strasznie długo na zrealizowanie zamowienia,jesli np.nie posiadaja danego mela na magazynie.Nawet do 8 tygodni:-(Ale jakoś przeżyjemy.

ja widziałam dzis w H&M fajne body z napisem I (serduszko)mum albo dud:-)
tusen
ja właśnie patrzyłam kiedy dziewczyny pozachodzą w ciążę na wrzesień:tak:

dobra tylko sie nie śmiać::blink:
poproszę o napisanie mi jak się robi ciasto na pierogi,bo mam chęć na pierożki z serem białym polane śmietaną z cukrem:sorry2:

Witajcie kochane !ja tylko na momencik zawitam powiedzieć że jestem i przeprosić że mnie nie ma ale mój dziadek (jedyny już niestety) zachorował na zapalenie płuc .byłam z nim w szpitalu w świąteczną noc, ale nic nam nie powiedzieli i kazali do domu wracać że niby zdrowy. Wczoraj dostał duszności i znów pogotowie czekanie na SORze i tak już w szpitalu zostaliśmy.Jest okropnie.siedze z nim od rana do nocy bo jutro zabierają go do innego miasta do szpitala zakaźnego gdzie jest też oddział chorób płuc. I nie wiem co mam robić.Może nie powinnam tam jechać skoro to szpital chorób zakaźnych? boje się troszkę że coś mi się przyplącze.Nie wiem co robić:-(

ramari dzięki
cinamon współczuję w sprawie dziadka,ja już nie mam,z tym oddziałem to może warto się faktycznie zastanowić,albo spytać jakąś osobę,która tam pracuje,czy możesz tam przebywać?a nie ma kogoś innego,kto może z nim być zamiast ciebie?

reklama
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się że szwagierka ( najmłodsza siostra męża) jest w ciąży w 5 tyg. Miała mieć wesele we wrześniu ale będzie wszystko przyspieszone na marzec lub kwiecień...super

od pół godziny siedzę nieruchomo i zachwycam się jak Truskaweczka buszuje w moim brzuchu

Ostatnia edycja:
Do góry