reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam się i ja.
witaj marta.
mały już w przedszkolu,dzisiaj nawet dzień dobry powiedział:szok::tak:
ja się biorę za zmianę pościeli,okna też może,ale na razie mróz:sorry:
wczoraj pożyczyłam dwie książki-poczytam też trochę

reklama
dzis chyba na pewno byla dzidzia w nocy :) lezałam sobie i spałam jak zwykle obudziłam się koło 3 i zapukałam do niego....troche poburczał, a jak położyłam się na lewym boku i dotknełam lewą stronę brzuszka mocniej to mi aż palec podskoczył :)) i tyle było z spania ze 2 godziny bawiłam sie w alabet morsa :) smieszny jest....
ale teraz jestem taka niewyspana że szokkk... :(

Marta bidulko, kuruj się kuruj i zdrowiej. Ja też ciągle chora, od wczoraj na antybiotykach i ta noc była znacznie lepsza! Spałam prawie normalnie i wierzę, że wreszcie z tego wyjdę. Zajęciami się nie przejmuj. Ja też wczoraj odwołałam ale dziś już nie mogę:( Muszę jechać bo strasznie dużo zajęc nam przepadło, teraz święta będą... Straszne to jest że człowiek nie może w domu wyzdrowieć:(

Ironia ale fajnie z maluchem sobie pogadaliście:)

A mi się wydawało w zeszłym tygodniu że poczułam maluszka ale od tego czasu nic:( Szkrab jest umiejscowiony z przodu, to ma jakieś znaczenie? Tak mi dziwnie, bo już prawie wszystkie coś czują, ja zaraz zacznę 5 miesiąc i prawie nic, nie jestem nawet pewna czy to co czułam było rzeczywiście dzidzi...

Marta zdrówka Ci zyczę. Zatoki to masakra, wiem coś o tym :-( I gratuluje Ci ruchów maleństwa.
Dzastina trzymam kciuki za usg.
justynka super, że są postępy przedszkolne.
ironia świetnie, że czujesz już ruchy, a zarwaną nocą się nie martw. W końcu możesz odespać :-)
traschka Ty się nie denerwuj. Ja w pierwszej ciąży poczułam w 21 tyg. Teraz też jeszcze nic nie czuje. Dwa razy mi się wydawało, ale to jednak jelitka były.

Kochane dzisiaj na 15 mam wizytę. Proszę trzymać kciuki za fasolkę. Jakoś się strasznie denerwuje :-(

Witajcie:biggrin2:
Moje gardło coraz mocniej zaatakowane.Suchy kasze mnie tak nie męczy,ale czasami jak musze odkasnąć to czuje jak jajniki mi chce wyrwac.
Ja z tymi jajnikami tak mam od początku,są one wrażliwe na każdy gwałtowny ruch.

Dzisiaj wkońcu jade po prezęt dla młodego.Nie jest zadowolony ,bo dowiedział sie że nie kupimy mu tego co sobie wymarzył.
Lego Technic - Zmotoryzowana Koparka - 8043 - Akupiszmi gwiazdkę z nieba?
On jest fanatykiem lego ,a ta kopara tu jest jeszcze droższa. Powiedziałam że wole dołozyc i kupić mu narty do slalomu ,bo po nowym roku bedzie chodził na kurs.
Rozpłakał się i zaczął robić wymówki.Ja powiedziałam że że kupiliśmy dom,czeka nas dużo wydatkuw związanych z nim a później przyjdzie na swiat rodzenstwo i Ty bedziesz tym staszym bratem ,musisz dawac przykład ,być wyrozumiały odpowiedzialny itdd.........
Wsomniałam że zastanowie sie nad kupnem koparki na jego urodziny.
Zastanowił sie przemyślal i uspokoił.
Młody jest rozpieszczony zabawkami prze ze mnie,to fakt.Zawsze miał to co chciał.Bardziej uwage stawiałam na jedzenie słodyczy w tygodniu czy picie coli(to mu oganiczam)Ale już wydaje mi sie że jest na tyle duży i rozsadny że potrafi zrozumieć niekiedy trudne sytuacje.

Jestem ciekawa jak Wy sobie radzicie,z przekonaniem swojej pociechy do swojej racji.???

Ironia Ty musisz uczyć dziecko od początku że w nocy sie śpi a nie figluje:-D

Witam się z rana! U mnie już piękna choinka stoi....pachnie nią w całym domu...uszka i pierogi zrobione...dzisiaj tylko na zakupy jeszcze jadę i w sumie już wszystko zrobione...
3mam kciuki za tych co maja wizyty...ja wczoraj też czułam już Truskaweczkę...bąbelki były cały wieczór....cudowne uczucie...idę się ubrać bo jeszcze w piżamie siedzę :)

hehe to co ja mam mu zrobic zeby poszedł spać? :D czasami jak juz padnieta jestem i zasnac nie moge to mu mowie : śpij juz dziadu mały ... :)

mowie wam jeszcze 3 tygodnie do wizyty ale ja juz na stowe wiem ze to chlopak takie jakies mam przeczucie.... :)
a z tym odsypianiem to dobra rzecz wczoraj spalam od 12-16 ;) ale sasiadka mnie obudzila i poprosila zebym jej leona popilnowała bo ona musi wyjsc na chwilke :)

swoją drogą dzieci są przesmieszne leon na siebie mówi esioś..a inne dzieci w przedszkolu mówią... elon...elton..albo lennon :) dla mnie leoś będzie zawsze esioś nawet jak będzie miał 30 lat :)

Rany, wydałam w aptece 140 zł! A przecież i tak miałam 20% zniżki, ja piernicze, co to za ceny??? Kupiłam antybiotyk (30zł), nystatynę, jakiś syrop i kilka pierdół + witaminki....normalnie nie wierzę. O prezentach mogę zapomnieć.

reklama
no niestety ja juz nawet nie licze ile wydaje na ciaze i leki bo same badania juz przekroczyly 2 tys... :( dobrze ze istnieje debet na koncie hihi :D

Do góry