reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hehe, nie spodziewałam się, że nasze duszonki wywołają taką sensację hehe:) U nas to takie zwyczajne danie jak placki ziemniaczane czy pierogi. Ale jest rzeczywiście przepyszne, łatwe i tanie. Macie "przepis" w kulinariach, zapraszam:)

Dziewczyny, żegnam się na dzisiaj, muszę odpocząć od kompa, od tych wszystkich wiadomości o nerkach itp... Muszę ochłonąć,to był dla mnie bardzo emocjonujący dzień. Mam nadzieję, ze nie przypłacę tego wzrostem ciśnienia i migreną... Do jutra!

jestem kochane...strasznie mi dzis skakało to cisnienie ale nie było powyzej 140/90 to nie dzownilam do lekarza...ale badam rano i wieczorem i w dzien jak sie zle czuje tez....poszłam spac o 12 i wstalam przed 16 i troche lepiej sie czuje...chyba też pogoda jakaś trefna :(

strasznie dziś kicham....tak mocno ze boje sie ze mi dzidzia wyskoczy i jakos tak głupio bo głupio ale nogi zaciskam i brzuch trzymam bo to nie przyjemne :(

Ja też się żegnam na dzisiaj. Wzięłam nospę, obejrzę film i do łóżeczka. Jutro zamierzam jechać za kasiążką dla męża... Dobrej nocki.

witam was z rana. w koncu udalo mi sie przespac prawie cala noc. zatoki dalej zapakowane jak cholera ale jakos tak odrobine lepiej sie czuje . musialam niestety odwolac lekcje ale rodzice wyrazili chec zajec w nastepnym tyg wiec humor mi sie poprawil bo jakas kase bede jednak miala:) moze dzis pojde do lekarza jednak bo zatoki to powazna sprawa a jak kaszle to takie grudki mi sie normalnie odrywaja.ale cytryna, grjfrut, sok malinowy, czosnek, miod, cebula robia jednak swoje:)
Zebra gratuluje chlopczyka i trzymam kciuki zeby bylo wszytsko dobrze:)
iza mam nadzieje ze te bole ci odpuszcza, bo to niesamowity stres. mnie w weekend strasznie kulo pod pepkiem, pewnie macica wiec tez sie ostresowalam, ale czytalam ze wlasnie w 17 tyg nastepuje bardzo intensywny wzrost dziecka wiec pewni dlatego.
i czuje juz coraz czestsze kopniaczki malucha:) w ogole to strasznie sie martwie, zeby bylo wszystko dobrze bo ja ciagle cos lapie,przyziebienia i mam okropne bole glowy(wiec biore paracetamol zeby zyc) pocieszam sie tym, ze znajoma wrozka powiedziala ze wszystko bedzie dobrze i jakos tak to mnie trzyma:) milego dnia wszystkim:) wczoraj zaczelam 5 miesiac-leci oj leci czas:)

reklama
Marta gratuluje 5 miesiąca:) Pewno już ruchy bobo czujesz:):):)
ja nie moge się doczekać dzisiejszego usg... dobrze że jest na 13:50 bo inaczej chyba bym sfiksowała gdybym musiała czekać np. do 20:)
Odnośnie bólu brdzucha to wczoraj mnie też bardzo bolał... musialam 2 nospy łykną:( ale poleżałam i przeszło:)

Do góry