reklama
Byłam tydzień na patologii ciąży. W tamten czwartek miałam skurcze porodowe i gin czuł już przy badaniu miednicę małego (dalej ułożony pośladkowo) zatrzymali mi akcję skurczową ale cały czas kontrola, teraz jest dobrze jestem w domku :-) mam nakaz leżenia do poniedziałku do wizyty. Na wizycie będzie ustalona ostateczna data przekręcenia/cięcia (bo zdecydowałam że chce spróbować żeby mi go przekręcili zewnętrznie jeśli sie sam nie ułoży). Ale jakby sie coś działo to na szpital a jakby wody odeszły to na szpital ale "na sygnale".
moon jak u Ciebie?
nutria a Ty?
Pozdrawiam kobitki
moon jak u Ciebie?
nutria a Ty?
Pozdrawiam kobitki
nutria
Mama X 2009
hej
Kati - moze jeszcze sie da Księciunia namówić na obrót... jest ponoć 1001 sposobów ale nie wiem , czy którekolwiek coś dają, łącznie ze świeceniem latarką w dół brzucha...
Z drugiej strony poród miednicowy też jest wykonywalny - tylko trzeba przekonać lekarza, ze tak chcesz, moja koleżanka tak rodziła..
A ja byłam wczoraj na weselu i ... nadal się nie rozpakowałam. CHwała Panu! Bo już się bałam, ze tradycji stanie się zadość... więc bardzo mało tańczyłam i trochę mi szkoda było - ale przynajmniej miałam czas pogadać z róznymi znajomymi - co na weselach mi się raczej nie zdarza...
CHyba plan na dziś zakłada zapakowanie torby (jeszcze niby miesiąc... ale lepiej mieć niż nie mieć. prawda? )
Kati - moze jeszcze sie da Księciunia namówić na obrót... jest ponoć 1001 sposobów ale nie wiem , czy którekolwiek coś dają, łącznie ze świeceniem latarką w dół brzucha...
Z drugiej strony poród miednicowy też jest wykonywalny - tylko trzeba przekonać lekarza, ze tak chcesz, moja koleżanka tak rodziła..
A ja byłam wczoraj na weselu i ... nadal się nie rozpakowałam. CHwała Panu! Bo już się bałam, ze tradycji stanie się zadość... więc bardzo mało tańczyłam i trochę mi szkoda było - ale przynajmniej miałam czas pogadać z róznymi znajomymi - co na weselach mi się raczej nie zdarza...
CHyba plan na dziś zakłada zapakowanie torby (jeszcze niby miesiąc... ale lepiej mieć niż nie mieć. prawda? )
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Gratulację Kati!! Tymon
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Felka a co tam u Was?