reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi czyli mówisz, ze dzieciaczki do końca mają sporo miejsca zeby sie przekręcić? :-D a to małe łobuziaki, no ja liczę na sn :-)

reklama
Asinka a wiesz, ze nasz drugi synek będzie też Tymon :-):-D
Mati się uparł na Tymka a nam Tymoteusz nie pasuje a Tymon owszem :-)

Hej! Ja jeszcze tydzien na wakacjach, dolegliwosci ciazowe dopadly mnie juz totalnie...od popoludnia mam takie mdlosci, ze na jedzenie patrzec nie moge, takze z all inclusive nie pokorzystam za duzo, poza tym chodze caly czas spiaca i jakos tak malo sily mam.
Kati w ktorym tyg poszlas na L4? Ja planue popracowac chociaz do konca sierpnia, ale poki co mam jeszcze tydzien laby. Tylko tydzien. Juz zdazylam sie rozleniwic

moon fajnie czytać takie wieści :-) choć wiadomo początki trudne ;-)
ja poszłam w 11 tyg ale to miało związek z pracą bo zaczynaliśmy spore inwestycje i potrzebna byłam w terenie a co im po kobiecie w ciąży w styczniu! woleli od razu zastępstwo. A potem to już te moje NT podwyższone, amniopunkcja itd... więc od 13 tyg i tak bym była na L4. A z założenia chciałam pracować jak w 1 ciąży do ok 20 tyg ale nie wyszło.
A który masz teraz tydzień?
Odpoczywaj póki wakacje trwają i śpij, leż i nic nie rób, choć mdłości współczuje...

reklama
Kati - trzymaj się! wyobrażam sobie jak masz dosyć, ja już powoli troszkę też - ale to chyba głównie przez przeziębienie... i zatkane ucho :(

Moon -nie zazdroszczę mdłości na wakacjach .. bez sensu.

dziewczyny - dzięki za dobre słowo, będę sie tego trzymać. Mam wrażenie, ze moja dzidzia się kręci totalnie i we wszystkie strony, ale i tak ciągle kopniaki (tylko nie wiem którą częścią ciała) dostaję pod prawe żebro...

Do góry