reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Nutria moje gratulacje, kawał kobitki!! I śliczne imię! Pokaż yo twoje "maleństwo" :)

Kati wow ale jaja! Syncio superaszczy!

Ironia a co tam u ciebie? Jak się masz?

Asinka jak wakacje? Widziałam na fb że na kozaku :)

no... nie było kiedy.. .Ula ma dopiero nie całe 3 dni...
;)
Ula_m.jpg pozdrawiamy wszystkie ciocie z bb

Załączniki

• Ula_m.jpg
    Ula_m.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 300
Nutria wielkie GRATULACJE :-) ale duża kobitka :-) A poród jak? jak będziesz miała chwile to napisz coś więcej :-)

Co tam u Was? my jakoś żyjemy w tych upalach ale z noworodkiem to trudne... a ja do tego mam zapalenie sutka i piersi... i antybiotyk- tak właśnie ja która nienawidzi antybiotyków!!! ale cóż dla karmienia i dziecka zrobię wszystko.
Moon a jak Ty?
Ironia nic nie piszesz?

Czesc dziewczynki! Prawde mowiac to nie mam nawet czasi tu zagladac������
praca, dom i tak w kolko, po pracy padam ze zmeczenia- ciezki czas wakacji mamy, do tego moje niskie cisnienie i anemia...
nutria, kati gratulacje!
nutria a Ty gdzie rodzilas? Dalej Zelazna?Kolezanka tez urodzia 8.8������
ironia odezwij sie!
asinka Ty gigant jestes z tymi podrozami

mam nadzieje, ze w pn dowiemy sie kto zamieszkal w moim brzuchu������

Hej Babeczki, witam się i ja po długiej przerwie :)
Przede wszystkim gratulacje dla Kati i Nutrii - śliczne maluszki :)

U mnie też duże zmiany bo od wczoraj jestem na L4 - 11 tc a w poniedziałek okazało się że będziemy mieli bliźniaki... Ciągle jesteśmy w ciężkim szoku :p Nigdy nawet nie przeszło mi przez myśl że może nam trafić się 2 na raz ale po chwili skojarzyłam że drugie dzieci mojego ojca to bliźniaki a i u Tomka w rodzinie w bliskiej linii też są :p
Co tydzień chodziłam do giną na kontrolę czy wszystko jest ok i przed każdym usg drzalam z przerażenia czy znów usłyszę wyrok, pojechaliśmy na urlop i po powrocie tu taki news i psikus :D

reklama
Do góry