nutria
Mama X 2009
kati - dzięki wyprawa w sumie nie taka wielka. bo podzieliłyśmy ją na 2 częsci: 1 dnia Zawoja - Markowe (2 h w moim tempie, zamiast 1,5h), a drugiego dnia MArkowe - Babia - też 2 h. więc całkiem spoko. Po tej wyprawie zaczęłam sie sprawiej poruszać i na mieście - to bardzpo pozytywne
Felka, dzięki. całkiem dobrze, choć coraz mniej mi się chce. Czuję, ze TIII bedzie leniuchowaty okropnie...
kati - ja mam podomne odczucia ... ale też mało na bb siedzę, to zawsze inaczej.
Aestima - sporo dziewczyn ma hasimoto, ja osobistych doświadczeń nie mam. Wiem, ze warto chodzić do położnika, który się dodatkowo na tarczycy zna - a jest takich coraz więcej. moja znajoma przeszła ciązę bez kłopotów.
Jak tam Wasze plany rozwojowe?
Trasia, jak tata? jak się macie?
Moon - pogoda wróciła, czas na spacer! ;-)
Felka, dzięki. całkiem dobrze, choć coraz mniej mi się chce. Czuję, ze TIII bedzie leniuchowaty okropnie...
kati - ja mam podomne odczucia ... ale też mało na bb siedzę, to zawsze inaczej.
Aestima - sporo dziewczyn ma hasimoto, ja osobistych doświadczeń nie mam. Wiem, ze warto chodzić do położnika, który się dodatkowo na tarczycy zna - a jest takich coraz więcej. moja znajoma przeszła ciązę bez kłopotów.
Jak tam Wasze plany rozwojowe?
Trasia, jak tata? jak się macie?
Moon - pogoda wróciła, czas na spacer! ;-)