reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa 12 dni do terminu :D dziś mam wizytę, będę błagać o wywołanie porodu bo skurcze mnie wykonczaja.
Mnie głowa boli 4ty dzień z rzędu! I nic nie pomaga apap srapap żaden szit :/

U nas sylwek tez w domu bo T w pracy ale o 23 był akurat na życzenia ;)
A jak ty się czujesz? Kulasz się jakoś? :)

reklama
Ano sie kulam;-) ogolnie rozdraniona jestem, siedzenie w domu srednio mi sluzy, plus M siedzial z nami przez cale swieta, nie wiem do kogo mam mniej cierpliwosci, do Niego czy Emi?:baffled:;-) Migrene mam straszna, ale u Ciebie widze nie lepiej z glowa... Olcia dzis w domu czy p_lu?
Daj znac po lekarzu&

Felkaa to mój przez całą ciążę działał na mnie jak.plachta na byka :D ale przez ostatnie 2 miesiące dobry chłopak się zrobił i robi wszystko żeby mnie nie wkurzać a to trudne :p
Olis ma urlop, pojechała na sylwestra na imprezkę fo dziadka i babci do poznania, przyjechał brat z synem (rok młodszy od oli) i dzieciaki Sie bawiły razem :) wraca dopiero w niedziele wiec mam czas żeby poodpoczywac :)

Haha faceci potrafia wkurzac, to prawda, my pewnie nie lepsze:-p ja juz ktorys tydzien jestem lekko podminowana i byle co mnie wkurza, takze M nie ma ze mna latwo...
To masz 'urlop' od Olci;-)

Faceci wkurzanie nas mają wpisane w kod genetyczny ;) ja też zła chodzę i jeszcze jak mu na fb piszą osoby które tak to się nie odzywają a teraz i co urodxilas? Nosz kurde....

Wierze, bo nie dosc, ze sama czekasz az Stachu wyjdzie, bo Tobie najbardziej 'ciazy', to jeszcze pytania czy juz urodzilas i to jeszcze od osob, z ktorymi nie masz kontaktu, moze w.kur.wic

Macie bal karnawalowy w p_lu?

heloł
Szczęśliwego Nowego Roku i duuuużo zdrówka :-)
W końcu ktoś pisze :-)
Doggi napiszę Ci pw
Widzę, że samopoczucie kiepskie współczuję, byle by Cię Stachu tak nie męczył... trzymam &&&&&&&&&& za wizytę i za szybki poród
Felkaa mój też na urlopie od świat do 6 stycznia ale nie naprzykrza się zbytnio, ale jak twierdzi moja koleżanka to jest inny model, tych już nie produkują ;-)
Ja w domku i nareszcie sie odstresowałam :-) mam zamiar spokojnie przejść ciążę :-)
Mati też w domku, a bal jakiś w p-kolu mają ale nie wiem kiedy.

reklama
Felkaa u nas jest bal ale jakoś pod koniec stycznia dopiero, przynajmniej rok temu tak był.

Kati czekam ba wiadomość w takim razie :)

Jakie jaja Stachu wywinal... Te bóle i skurcze przez ostatnie 3dni to Stachu oczywiście wydziwial, a dlaczego? Bo Sue obrócił!!! Na dwa tyg przed terminem on stwierdził że lepiej mu było na siedząco i ma ułożenie posladkowe! Wiec 12.01 cesarka!! Tesciowa bedzue negocjować wcześniej żeby mi zrobili bo co to jest 2 dni przed terminem. Myślałam że z fotela spadne gin też zdziwiony.

Do góry