reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
Doggi nie napisałam ale Olka słodziutka ;-)
Asinka współczuję chorób, szkoda, że Was tak złapało...
chciałam Was zaprosić ale mysmy z Matim też się rozchorowali i nic z odwiedzinami...
a cha wiesz co napisz mi na pw adres teściowej to Ci wyślę do nich ten stojak na GPS-a bo go M. znalazł ostatnio.
I dzieki za opinię wózkową :-)
Felkaa miłego wyjazdu :-) a gdzie dokładnie pojechaliście? no właśnie też wolę, żeby u nas było gwarniej, znamy sie i nie jesteśmy takie rozhisteryzowane ;-)

reklama
CZesc dziewczynki! Ja jak zwykle tylko wpadam.
po pierwsze

WSZYSTKIEGO DOBREGO w NOWYM ROKU! Dla Was wszsytkich - tych co czytają i co wpadają tak jak ja nieregularnie. Ale na prawdę o Was myslę ciepło, więc bardzo chciałam Wam życzenia serdeczne złożyć :):)

No a opo drugie - wreszcie się mogę pochwalic, ze mam wplanach w sierpniu rodzinę powiększać;) i z tego co widzę, nie ja jedna ;) Kati - rozumiem, ze końcówka lipca? ;) Ale fajnie się dzieje! Ponoć 2015 rok ma być piewszym od wielu lat rokiem, gdy więcej dzieci się urodzi niż ludzi umrze. więc nieźle... ;)

Ściskam Was wszysktie i duuuuużo zdrowia!!!

Nutria super :-) gratuluję :-) ja mam termin na 27 lipca a ty pewnie gdzieś połowa sierpnia :-)
fajnie, ze nas więcej może forum trochę odżyje :-)
Felkaa ty kiedyś dawałaś przepis na granole (musli) dobrze myślę? jak masz gdzieś sprawdzony to daj linka albo przepis?
Doggi jak z tym terminem przygotowana? :-)

Nutria gratulacje!!!

Kati w poniedziałek stawiam się w szpitalu na 7:30 mam nadzieje ze juz Stachu nie wywinie koziołka bo wtedy nie jestem gotowa na poród bo szyjka długa i zamknięta nawet nie myśli żeby się szykować :/

heloł!!!!!!!!!!
Ale fajnie, ze ktoś pisze :-)
Doggi super trzymam &&&&&&&&&&& żeby szybko poszło :-) napiszesz mi tego e-maila przed porodem?
Trasia co tam u Was jak się mieszka?
Asinka i jak zdrówko dzieciaczków? poszli do p-la podoba im sie?
Ja jestem po mega kłótni z teściową, pierwszy raz ze mną sie pokłóciła, takie pier*doły mi nawrzucała, że powiedziałam dość! teraz powoli bez pospiechu rozglądamy sie za mieszkaniem i za kredytem, to że sie wyprowadzimy to było wiadomo juz dawno, ale teraz miarka sie przebrała... szkoda wiecej pisać. Wie, ze w ciąży jestem a wrzeszczała jak po świni- oczywiście wczoraj jakby nigdy nic gada do Mateusza uśmiechnięta a ja nic nawet nie spojrzę na nia i sie nie odzywam. A jak Mati powiedział, ze teraz (czyli zaraz po przedszkolu) nie moze do niej iść to obraza na całego. A co ona sobie myslała, ze ja to przyjmę i będę się uśmiechać na całego?
Asinka podziwiam Was, ze uciekliście za granicę - też o tym myśleliśmy, ale teraz w ciąży to nie jest dobry czas dla nas.

dzięki dziewczyny :)

mam takie pytanie - czy macie jakieś informacje do kogo w Damianie można iść sensownie do gina? ... moze nie Wy same, ale kogoś znacie, kto tam chodzi? mam kartę z pracy ale przestali mi współpracowac z moją placówką inie usmiecha mi sie płacenie 250 za usg... :( ...

kati - termin sierpniowy, ale mogę się założyć, ze urodzę jak zwykle za wcześnie.. pewnie końcówka lipca.
Doggi - trzymam kciuki za szyjke ;)

reklama
Czesc dziewczynki!
nutria gratuluje! Blizniaki hehe?
kati ja z moja tesciowa tez nie mam dobrych relacji, ale ona raczej nos na kwinte i dupa rzuca a nie krzyczy. Wyrzuc ja oknem-wejdzie drzwiami. Taki typ. Widzimy sie 2-3 razy w roku, wiec jakos wytrzymuje. Wspolczuje Ci sytuacji
doggi Ty juz? Boszzz ale to zlecialo!
a Felkaa kiedy?

ale Wam zazdroszcze, juz sie nakrecilam, tym bardziej, ze 2 nasze znajome pary tez w ciazy z drugim dzieckiem a pierwsze dopiero dwulatki. A tu Maja juz prawie 4. Robie badania i moze na wiosne sie wezmiemy za robote

Do góry