reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziadziuś na pewno będzie szczęśliwy:tak:;-)

moon ana co jedzeniowego masz ochotę? no i gratulacje - uściski rocznicowe przesyłam:* w ten wekend robicie Mai ur?

Doggi a juz liczylam na sensacje! Super,ze wsio ok, ciesze sie razem z Toba powoli dojrzewajac do mysli o drugim bobo
felkaa fajne te piniaty, my w tym roku bez dzieci organizujemy urodziny, pewnie w niedziele nastepna. Wiec nie musze sie zmozdzac z dzieciecymi zabawami. Ale wszystko przede mna;-)

teraz bede pewniej czesciej tutaj bo tak glupio nie miec nikim kontaktu :( :(

ale sie ucze :) troche jakbym sie teraz obudziła :D

no musze potem zrobic spacerek do paczkomatu po tunike ktora zamowilam i pake z *******kami urodzinowymi ;D dzis pojdziemy roznieść zaproszenia dzieciakom :-D,,,

a i zapomnialam napisac - bylismy u logopedy, bedzie bedzie miec podcinane węzidełko czy jakoś tak musze załatwić to z lekarzem i bedziemy chodzic co piatek na ćwiczenia

i do nowego przedszkola go zapisujemy od lipca :) jest 6 dzieci , fajne sale, panie przeszkolone po pedagogice i innych, profil sportowo-taneczny :)

haha felcia z braku laku lepszy kit :-):-):p

zamowilam balony, czapeczki, serwetki kubeczki itd z myszka miki :) zaraz wlasnie po to ide :-) :-)

Salut!:-)
Felcia kochana nie, nie zgrałam, bo jak już podładowałam aparat to nam nagle laptop kompletnie neta nie łapie już drugi dzień:/ a z tego ipada nie ma jak. M.dziś siedział i usiłował podłączyć na nowo, ale bez skutku. W końcu kiedyś się uda, nie:sorry:

Wiecie, u nas tu w G.jest całkiem sporo takich miejsc z fontannami większymi czy mniejszymi. W upały fajna frajda dla dzieciaków:tak:My też spacerowo, wczoraj dotarliśmy o 22 do domu tak było przyjemnie.

ironia no nie wierzę - TY skasowałaś konto fb??? A jak to się ma do tego marketingu szeptanego itd.? Myślałam, że dla Ciebie takie konto to coś w rodzaju narzędzia pracy czy coś.
Madzioolka - czasem nawet jak są młode mamy to też pitrafią pitolić aż bania boli po kwadransie:sorry:u mnie zależy od dnia - czasem kompletnie nie chce mi sie gęby otwierać. Tylko mam jedną -dwie takie "stałe", z którymi mamy kontakt rownież via komórka, a niektóre bardziej "z widzenia". Ale też takie, których unikam jak ognia bo totalnie się nasze światy rozjeżdżają i jakoś nie specjalnie mam ochotę cokolwiek do takich gadać;-)Nie każdy musi każdego lubić, nie?

szkoda, że Felka obok nie mieszka:-DNo i gratuluję Ci pomysłów na urodzinowe spotkanie:tak:
asinka - czyli już nikt u Was nie rzyga? Super:) u nas Ninka z tą chrypą i pokasłuje. Cieżko stwierdzić czy się podziębiła na zlocie (ale nikomu nic nie jest, tylko jej by było?) czy to jednak alergiczne. Cholera wie.
marta - ojjjj, Norbertos zaszalał:tak:A jak Najmłodszy Członek Rodzinki - zdrowieje?

Czas "bezrobocia" mojego M. mnie...niepokoi:sorry:Jest czas, by przegadać niektóre niewygodne tematy itd. Jak np.decyzja jego matki, o której Wam wspominałam na zlocie... On nie może zrozumieć, że ja jestem aż tak zła i zawzieta, a ja z kolei wkurzam się na niego, źe jest taki wyrozumiały i najchętniej zapomniałby o wszystkim, a tak się już nie da i basta. Ech. Mówię Wam, będzie się działo... A jeszcze kolejny miesiąc przed nami!!!!!!!!!!

reklama
Do góry