reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa ale przynajmniej lekarz zawsze będzie bi pieniądze do kieszeni schowa, a nie "nie przyjadę, mam takie widzi mi się"

reklama
wystrzele norberta w kosmos słow daje.............cały dzień szukałam kluczyków,nic nie zrobiłam i nerw cały dzień i 17:30 norbertpodchodzi do mnie i mówi" plośie mamusiu twoje klućyki":szok::szok::szok: schowął je sobie do samochodu zabawki

ironia pzekochany:) fajny taki spacer,żeś kości rozruchała:-)

doggi mialam pytac.....jak sie czujesz?
pamiętam jak rok temu siedzimy na urodzinach kolegi dominiki , jest nas 4 mamy, kazda po dwoje dzieci i się śmiejemy która zaczyna kolejke na 3 dziecko....niedluo potym a zaciążyłam, teraz sie dowiedziałam,że druga z nas zaciążył 3 razy, jak mi mowiła to wyła jak bóbr:-D ale już jej przeszło i sie cieszy, ciekae czy dalej to pojdzie:)

Ironia my wczoraj taki spacer z Olis zaliczylysmy padlysmy jak kawki :)

Marta a dobrze miarę się czuję, chociaż mam objawy jak z Olka ale mam nadzieje, ze ta ciąża mnie mile zaskoczy i nie będę się czuła tak bosko jak z Olą ;) nieźle z 3cia kolejką dzieci :) a ja tak ostatnio myślałam o robieniu dzieci i stwierdziłam ze najlepsze są wpadki bo człowiek trochę poplacze ale potem tak sobie życie ustawi zr wszystko jest ok, a jak ktoś tak chce zaplanować wszystko to na dzieci nigdy nie jest dobry moment, zawsze moznaby mieć więcej siana, albo większy dom, albo lepsze auto, albo po awansie zawsze coś i potem żużlowiec się budzi mając 30latvchce mieć dzieckovi nie może (moja koleżanka) bo mię chodziła do gina nie wiedziała że ma jakąś chorobę jajników która prowadzi do bezpłodności i juz po ptakach bo u niej ta choroba doprowadziła do bezpłodności i lekarz powiedział ze jeszcze rok temu miałaby szanse małą ale by miała a teraz już nic mię może zrobić a ona potem mi mówiła o tym i płakała dalej mówiąc "ja wcześniej nie mogłam bo dopiero awans dostałam) ech to se popisalam ;) a taka ja np se wpadnie i wszystko jakiś samo się dobrze ułożyło :)

hej dziewczynki!
u nas kolejny dzień pięknej pogody:-) choć na wekend deszcz zapowiadają...; myśmy wczoraj z Emi pochali na takie małe 'wytryskowe' fontanny, ale radość u mojej gadziny:-D woda - taka mała rzecz a cieszy, ubaw miałam po pachy:-) M wieczorem pojechał do kolegów, chciałam zgrać fotki i d.u.p.a. bo M robił kompa dla sąsiadów i podłączył do naszego, i nic nie zrobiłam...; dziś niedaleko nas nad mini jeziorkiem robimy sobie ognisko:tak:a jutro jadę z Emi do mojej psiapsiółki, robią grilla, ale M nie ma ochoty, więc jadziemy same!
andariel a Tobie udało się zgrać zdjęcia?
marta dobrze, że się znalazły...! jak Kacperek?
ironia to chyba padliście jak kawki wieczorem:tak:
Doggi no chyba, że się w ogóle nie chce drugiego dziecka - to wtedy wpadka niewskazana:-p smutne, co piszesz o koleżance...

a gdzie reszta? meldować się!
kati jak u Was? coś lepiej???
trasiu odzywali się coś z kupnem mieszkania???
Doris jesteś? jak się czujesz?
kasiwild a Ciebie gdzie znou wywiało?;-)

Ostatnia edycja:
Witam się porannie

Dziś dentysta i gin na dentystę o dziwo die cieszę bo mi w końcu wyjmie tą smierdzaca wkładkę z zęba bleeee!!
Jak dziś znów lekarza gina nie będzie podpale szpital o!

Ok idę jeść kupiłam pyszne bułeczki i wędlinkę :)

reklama
Hejka!
Ja dalej chora: głowa nos, zatoku, gardło katar, T tak samo, u Mai tylko katar ale wredula nie chce smarkać wcale co mnie doprowadza do szału. Wyciągnęłam w końcu fridę któej nie uzywałą chyba z rok i jak zaczęłam Jej czyścić nos to się zachodziła ze smiechu, a kiedyś to wojna była i ryk :p

Doggi zgadzam się z Tobą odnośnie planowania rodziny, oczywiście gdy właśnie zakąłda się kolejne bobsy w rodzinie :)

Felka super z tymi fontannami, sama bym poszła :) u mnie były w zeszłym roku takie kurtyny wodne na starówce w Lublinie, nie wiem czy już postawili ale to też był niezły ubaw i fajne ochłodzenie.

Marta o jaaaaa, no to sobie Norbert nagrabił :p
Maja ma w pokoju taki stołeczek otwierany do którego chowa różne rzeczy które nam zwędzi, ale przez długi czas nie wiedziliśmy o tym i tez nie raz szukaliśmy kilka dni. Oczywiście Maja poza aniołka i "ja nie wiem, ja nie brałam" a potem wyszło szydło z worka i ten jej szyderczy uśmieszek kombinatora :-)

Ironia 4h WOW! Ja wczoraj po godzinie miałąm dość a i tak wyszłyśmy po 18 jak się chłodniej zrobiło. NA szczęście moi rodzice zabierają Mają na plac zabaw codziennie więc nie jest pokrzywdzona aspołeczną matką - nienawidzę siedzieć na placu zabaw, wiem wyrodna jest ale po prostu coś mnie trafia ;/ wolę spacer, gdzieć połazić a nie siedzieć i słuchać piaskownicowych opowieści innych mamusiek...

Jakie plany na weekend?
My jutro jedziemy nad jeziorko, T nurkować a my z Mają pogrzebać w piasku na plaży. W niedzielę planujemy skansen lubelski, podobają mi się takie stare klimatyczne chatki lepianki i wielkie młyny wiatrak, do tego tam chodzą sobie konie kozy owce itp wiec Maja będzie wniebowzięta :)

Miłego dnia :)

Do góry