reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ufff, już po warsztatach. Stresu masa, ale było fajnie:tak:
No i najważniejsze info tygodnia - sprzedaliśmy miezkanie! Co prawda za mniej niż chcieliśmy, ale to chyba norma teraz. Tak czy owak miałam teraz tyle głowie, że nawet nie miałam czasu się zastanawiać nad tym faktem. W przyszłym tygodniu oglądamy 4 domy. Kompletnie to do mnie nie dociera, że to się dzieje naprawdę...

z gorszych wiadomości, moja córka, która niemal nigdy nie choruje obudziła się rano z gorączką. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że miałyśmy na dzisiaj kupione bilety na premierę baletu Kopciuszek. I zostałyśmy w domu:-( A Marysia mówiła o tym balecie jak nakrecona przez cały tydzień, bawiła się przez pół dnia w Kopciuszka... co za pech:(

reklama
Trasia faktycznie pech, szkoda.
Co do sprzedaży mieszkania to powiem Ci, że mega- szybko się udało!!! Przecież dopiero co pisałaś, że będziecie sprzedawać, a tu proszę - już finał! Nie sadziłam, że to w ogóle możliwe teraz.

Nina właśnie zadała mi pytanie czy jak mama rodzi dziecko to ono wychodzi spod bluzki. Matko, odkąd zobaczyła w jakimś serialu scenę jak jakaś kobieta zaczyna rodzić, bawi się w porody i pyta jak to się dzieje. Trudno to wyjaśnić tak, by nie kłamać, a jednocześnie nie fantazjować. Wczoraj biegła z gumowym wężem Leosia (tego co miał na zlocie zresztą) z tekstem: "biegnę bo spieszymy się do szpitala bo wąż będzie rodzić i ma skurczenia":shocked2:

Hejka :-)
Trasia super że się udało :-) już za nie długo będziecie mieszkać w domku :-) szkoda, że tak wyszło z tym baletem :-( następnym razem się uda!!
Andariel haha akcja z wężem. Lezę i kwiczę :-D

Ostatnia edycja:
dobry dzionek laseczki :D
3 dzień bez facebooka - troche brakuje mi informacji co sie dzieje na świecie, ale zaczelam wiecej wiadomosci w tv ogladac :p

zaraz lece na zajęcia - ostatnie !! potem juz tylko obrona i dłuuugo dłuuugo nic ! :-D:-D mam dość długodystansowej edukacji w sumie nieprzerwalnie od 1990 roku bo nie miałam nawet żadnej przerwy pomiedzy lo a licencjatem, a magistrem a podyplomówką :szok::szok:

u nas już tradycyjnie upał od rana ;)

Trasia świetne wieści! Powodzenia w poszukiwaniu wymarzonego domu :)

Andariel no teraz to się dopiero zaczną pytania ;)

Ironia detox internetowy zawsze wychodzi na dobre ;) podziwiam zacięcia, mi by się nie chciało na zajęcia cisnąć w niedziele ;)

doggi za 4500 to w nocy moge wstawać :p taki prezent od taty wiec musze wykorzystac na maxa ::)) a dzis było moje guru !! nie wierze koles w mediafun.pl :-D:-D

lece do roboty i gotowac soczewice na kolacje dzis wegeratianskie burito z jogurtem :cool2:

Hehe no tak takim prezentem się nie gardzi ;) u nas dziś na obiadek były młode ziemniaczki z maselkiem, kotlety mielone i kapusta kwaszona z pieczarkami zasmazana tak się objadlam ze kolacja musi być light i będzie sałatka owocowa ;)

reklama
Dziewczyny! Te, z którymi mam kontakt poprzez tel.kom. - od 2 dni nie mam dostępu do swojej skrzynki sms ani nie mogę nic napisać, wyskakuje mi komunikat "aplikacja została zatrzymana". Nie mam pojęcia co, jak i dlaczego. Będę wyjaśniać oczywiście u operatora (chce mi się jak cholera), ale póki co ostrzegam;-)

Ninka w p-lu, dziś ma się nauczyć wiersza na jutro (pani twierdzi, że da radę), a jutro występy z okazji Dnia Matki i Ojca. Będę nagrywać:tak:

M.oczywiście leci dziś do swojej ukochanej mamuni złożyć życzenia - wg mie babsko nie zasłużyło, ale cóż:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Między nami nieciekawie nadal - co to będzie, co to będzie!

Ja również wybieram się dziś z Leo do mojej mamy.

Wczoraj byliśmy w mini-zoo w pobliskiej wiosce, dzieciaki takie nakręcone były, że hej. Bo osiołki z bliska widziały, bo karmiły trawką itd. Potem, w drodze powrotnej leciały teksty typu: "ale ja bym chciał być osiołkiem", "chcę być taką cieniutką owieczką" (jak coś jest male i słodkie i mięciutkie, to wg Leo jest "cieniutkie") itp.;-)

Felkaa - co tak krótko? po takiej nieobecności należy nam się dłuższy post:sorry2::tak:
asinka dobrze piszesz:tak:

Do góry