reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej hej
hmmm andariel jakie babeczki tescowe...? a te podzielne to jakie? no ja na razie myślę, co by tu zrobić, żeby się nie narobić buahahahaha astma...........?
Madzioolka no ładnie z tym przedszkole...;-)
martuś zdrówka kochana dla Kacperka!!!

reklama
hah felka i ja tak kombinuje, tym bardziej ,że mamy chrzciny niedlugo i tak kręce i wymyślam,żeby samo sie jakoś zrobiło:-D

ku..........a jego............m....................ć

zgubiłamkluczyki od samochodu, jużdawno powinnam być z malym u lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka!
Witam się z nad śniadania. U Nas po wymiotach jednorazowych Ninki cisza i spokój. Ogólnie ok, poza tym że Nina 3 dzień chodzi i wyje, ale przypuszczam że to od zębów - 3 dwójki na raz się cisną. Aczkolwiek wytrzymać się nie da... dobrze, że od 15tej mnie już nie ma. Auta nadal nie ma i nie powiem co mnie już bierze z tego powodu :mad::mad::mad::mad: codziennie wydzwaniam po kilka razy czy zaczynają coś robić, od pn.zamawiają silnik, przy czym kilka razy już słyszałam, że zamówiony, a dzisiaj dopiero po niego pojedzie... ręce opadają!!!
Co do ur. Tymka, to bieda w tym roku :-( w związku z tym, że czerwiec jest mscem przeprowadzkowym, to ani czasu, ani kasy... i nie wiem jak to ogarnąć. Chyba zrobię 7.06.takie mega skromne dla rodziny, a prezent dostanie w późniejszym czasie. Trudno, życie...

Andariel to nie tylko o włosy chodzi. Ogólnie, oczy, usta... wszystko i naprawdę masz taką anielską urodę :-) tylko nie myślcie, że jestem jakimś zboczuchem haha to fajnie, że dzieciaczki pochodzą razem do przedszkola :-) zawsze to raźniej.

Felka świetne pomysły ur. Pewnie coś wykorzystam. Kiedy zdjęcia Ciotka?

Marta współczuje choróbsk! A z kluczykamy zawsze tak jest jak się człowiek cieszy. Mówią, że diabeł ogonem nakrył, a jak dla mnie to się po prostu straciły haha :-D

Jak reszta?

zboczuszku:-p :cool2:wczoraj wieczorem byłam na zumbie i jak wróciłam to zaległam w wyrku i nie miałam siły palcem ruszyć, M coś chciał ale Go skutecznie odstraszyłam:-D także fotki może zgram dzisiaj... niemożliwe - Ninka marudna..? na zlocie to nawet nie czułam, że Ninka młodsza od naszych szkrabów - taka samodzielna i bezproblemowa dziewcyznka:tak: i nie zachwalaj tak andariel, bo nie dość, że mądra, oczyta to jeszcze piękna...:oo2:...:-D
marta mam nadzieję, że klucyzki się odnalazły!

Ostatnia edycja:
martuś spokojnie - a moglas je zgubic gdzie poza domem ?

matko urodzinky benka brak weny totalnie i czasu - wyrodnam co ? ale musze dzis zamowic jakies ozdoby i pierdzielniki :happy2: moje urodziny jakos kiedys mnie bardziej cieszyly niz mojego dziecka :p moze dlatego ze to nie ja dostaje prezenty? :confused:

reklama
martus spokojnie, kiedy ostatnio je widziałaś? gdzie odkładasz?
ironia no przecież może Ci się nie chcieć! ale co do intencji - prezenty - to jesteś wyrodna buahahahaa:-D

Do góry