reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja na szybko-smigamy do P.(oczywiscie jest upal)- wrazenia pozjazdowe pozniej. Jestescie cudne babki (nie, zebym zakladala inaczej) i tak jak napisala asinka ka rowniez czulam sie wsrod sqoich. Nina nawija o Emilce, malej Nince i Dominice. Leo jakos personalnie nikogo nie wspomina, wyrazil jedynie zdziwienie, ze przy sniadaniu dzieci nie ma.
Do potem!:*

reklama
a już miałam pisać do andariel, że ją na bb 'ogadujemy', a tu same komplementy...:-D

trasiu no szafy chyba nikomu nie musisz pokazywać w środku...?;-)

Ostatnia edycja:
andariel wielkie &&&&&&&&&&&&

moj norbert nabardziej tęskni za samochodzikiem, na którym ciągle jeździł:-D a dominika ciocie Gosie i to pianino i mądrala wyłapała róznice językowe:tak:

madziolka to koniecznie musicie nas dowiedzić, zreszta ja już Maje zapraszałam:)

Ostatnia edycja:
felcia - no my juz troche podleczeni eh beznaddzieeja :(

asinka - eheh dzieki :p kurde dziewczyny taki zawalony mialam ten weekend i zly humor do tego ze szkoda gadac - ale fajnie ze wy sie wybawiłyście :D

dzięki Madzioolka:*

ps. no mi się teraz jakoś inaczej do Was pisze, mam Was przed oczyma;-) choć mam nadzieję, że po nocach nie będziecie mi się śniły;-)
co do wrażeń pozlotowych to mój M sam z siebie zagadał do mnie do auta (zanim ja cokolwiek powiedziałam), że było super, że nie żałuje, że świetnie spędził czas, pomimo iż kompletnie nie znał ludzi!

Ostatnia edycja:
reklama
pytam Mateusza kogo zapamiętał z wycieczki
M: Tymka, majutką Ninkę i duzią Maję
K: A którą ciocię?
M: tego tatusia od Emijki
:eek::-D
co najmniej taką miną miałam :-D
DSC04538.jpgDSC04540.jpgDSC04543.jpgDSC04546.jpgDSC04548.jpgDSC04559.jpgDSC04562.jpg

Załączniki

• DSC04538.jpg
    DSC04538.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC04540.jpg
    DSC04540.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04543.jpg
    DSC04543.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC04546.jpg
    DSC04546.jpg