reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
A ja jadę do miasta rozejrzeć się za jakąś ładniutką sukienką na swój ślub cywilny. Na pewno nie będzie tak prosto bo już mam brzuszek ładnie zaokrąglony a co to będzie pod koniec stycznia. Może coś wypatrzę ;-)
LauLau
Fanka BB :)
Mamusia czerwcowa, ja proponuję jakąś odcinaną pod biustem
kupiłam sobie 2 takie zanim jeszcze byłam w ciąży i leżały super ... jedną z nich założyłam w 6 m-cu na wesele znajomych, i mimo brzuszka, bardzo ładnie się układała 
takie kiecki są funkcjonalne, bo pasują i do płaskiego i do wielkiego brzucha ;-)
udanych łowów !!!

takie kiecki są funkcjonalne, bo pasują i do płaskiego i do wielkiego brzucha ;-)
udanych łowów !!!
traschka
Mama Marysi
Miałyście racje dziewczyny z tym pogotowiem, bez problemu mnie przyjęli, okazało się że przychodnie w Bielsku mają umowę z pogotowiem na weekendy, święta i na noc. Na szczęście nie mam zapalenia oskrzeli, jakaś ostra infekcja wirusowa. Dostałam jakieś leki, mam nadzieję, że kaszel przejdzie bo w nocy się dusiłam i mój M. był tak przerażony, że chciał mnie w środku nocy so szpitala zawozić...
Mam cały czas leżeć więc chyba M. bedzie musiał zapomnieć o swojej nowej konsoli i posprzątać dom na święta hehe
Nawet pojechał do sklepu i zaraz zrobi obiad
On wczoraj kompletnie mnie olał i jak go pytałam co mam zrobić, czy jechać na pogotowie czy czekać czy co to miałam wrażenie, że ma to gdzieś. Nastraszyłam go trochę, że to groźne dla dziecka jest i tak się przejął, że teraz nie pozwala mi nic w domu zrobić hehe
edit:
ja idę na wesele do kuzynki w sylwestra i póki co nie mam kompletnie co założyć
Mam nadzieję, że któraś z dobrych koleżanek mnie wesprze i coś pożyczy bo kupować na jedno wyjście to mi trochę szkoda...
Mam cały czas leżeć więc chyba M. bedzie musiał zapomnieć o swojej nowej konsoli i posprzątać dom na święta hehe
edit:
ja idę na wesele do kuzynki w sylwestra i póki co nie mam kompletnie co założyć
Aestima
Traschko, ufff, dobrze, ze to nie oskrzela, weź leki i ładnie się wykuruj! DObrze, ze pojechałaś na to pogotowie, ja też się dziś wybiorę z tymi bólami, chociaż póki co jakby troszkę odpuściły
A co Ci przepisali? Mi moja p. doktor na wszelkie infekcje wirusowe w ciąży poradziła homeopatyczny i bardzo bezpieczny lek- engystol. Naprawdę polecam, b szybko pomaga!
Ja się zgapiłam i nie zamówiłam spódnicy na allegro- teraz muszę wyszukać w sklepach coś na święta. NIe uśmiecha m i się bo w tych typowo ciążowych strasznie drogo, a spodnica musi być taka typowo ciążowa- z gumką. NO i prezenty czas najwyższy kupić
Ja się zgapiłam i nie zamówiłam spódnicy na allegro- teraz muszę wyszukać w sklepach coś na święta. NIe uśmiecha m i się bo w tych typowo ciążowych strasznie drogo, a spodnica musi być taka typowo ciążowa- z gumką. NO i prezenty czas najwyższy kupić
Misialina
hej Dziubeczki Kochane! Wpadam na chwilkę się z Wami przywitać....dziękuję wszystkim za wczorajsze życzenia urodzinowe...milusio mi było....mąż mnie bardzo zaskoczył jeśli chodzi o prezent....o 14 tej jade z częścią żarcia co zrobiłam na salkę i tak mam zamówiony catering i ciągle mam stracha że czegoś będzie za mało...będzie 36 osób więc troszkę tego jest...zaraz maluje paznokcie a potem o 15 się trzeba wyszykować...jak sie ma 30 to troszke już czasu na to potrzeba...pozdrówka i miłego weekendu Wam życzę!
traschka
Mama Marysi
Aestima zbyt wiele to mi lekarz nie przepisał, powiedział że w zasadzie nic nie może kobiecie w ciąży przepisać hehe... mam jakiś syrop tymiankowy, prawoślazowy, balsam na plecy i pierś i jeszcze jakiś lek na receptę na kaszel którego nie kupiłam, bo mi w aptece bardzo odradzali... generalnie mam leżeć i w poniedziałek iść znowu do lekarza żeby zobaczyć co dalej i ew. wtedy antybiotyk czego wolałabym uniknąć. W poniedziałek idę do mojej ginki więc może ona coś poradzi.
A ten engystol na co bierzesz? To można bez recepty?
Misialina życzę super imprezy!!!
A ten engystol na co bierzesz? To można bez recepty?
Misialina życzę super imprezy!!!
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam dziewczyny
Własnie wróciłam od córki ze szpitala, jest coraz lepiej :-)!!! Teraz trochę poczytam o
co napisałyście od wczoraj i zabieram się za obiadek i sprzątanie.
Własnie wróciłam od córki ze szpitala, jest coraz lepiej :-)!!! Teraz trochę poczytam o
co napisałyście od wczoraj i zabieram się za obiadek i sprzątanie.