reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jakoś w tamtym roku pamiętam,ze cieplej było i kaloryfery odkręcalismy,jak naprawdę zimno było,a teraz zima juz w listopadzie i ja tak marznę
ja mam niby wymienione okna ,ale i tak ze szczelin wieje,porażka

reklama
A ja jadę do miasta rozejrzeć się za jakąś ładniutką sukienką na swój ślub cywilny. Na pewno nie będzie tak prosto bo już mam brzuszek ładnie zaokrąglony a co to będzie pod koniec stycznia. Może coś wypatrzę ;-)

no to masz ciężką sprawę,bo w styczniu będziesz miała większy niż teraz,ciężko będzie ci kupić taką,żeby później była dopasowana,chyba,ze będziesz miała możliwość zwęzić

Mamusia czerwcowa, ja proponuję jakąś odcinaną pod biustem :tak: kupiłam sobie 2 takie zanim jeszcze byłam w ciąży i leżały super ... jedną z nich założyłam w 6 m-cu na wesele znajomych, i mimo brzuszka, bardzo ładnie się układała :tak:
takie kiecki są funkcjonalne, bo pasują i do płaskiego i do wielkiego brzucha ;-)

udanych łowów !!!

Miałyście racje dziewczyny z tym pogotowiem, bez problemu mnie przyjęli, okazało się że przychodnie w Bielsku mają umowę z pogotowiem na weekendy, święta i na noc. Na szczęście nie mam zapalenia oskrzeli, jakaś ostra infekcja wirusowa. Dostałam jakieś leki, mam nadzieję, że kaszel przejdzie bo w nocy się dusiłam i mój M. był tak przerażony, że chciał mnie w środku nocy so szpitala zawozić...
Mam cały czas leżeć więc chyba M. bedzie musiał zapomnieć o swojej nowej konsoli i posprzątać dom na święta hehe:) Nawet pojechał do sklepu i zaraz zrobi obiad:) On wczoraj kompletnie mnie olał i jak go pytałam co mam zrobić, czy jechać na pogotowie czy czekać czy co to miałam wrażenie, że ma to gdzieś. Nastraszyłam go trochę, że to groźne dla dziecka jest i tak się przejął, że teraz nie pozwala mi nic w domu zrobić hehe;)

edit:
ja idę na wesele do kuzynki w sylwestra i póki co nie mam kompletnie co założyć:( Mam nadzieję, że któraś z dobrych koleżanek mnie wesprze i coś pożyczy bo kupować na jedno wyjście to mi trochę szkoda...

Traschko, ufff, dobrze, ze to nie oskrzela, weź leki i ładnie się wykuruj! DObrze, ze pojechałaś na to pogotowie, ja też się dziś wybiorę z tymi bólami, chociaż póki co jakby troszkę odpuściły:) A co Ci przepisali? Mi moja p. doktor na wszelkie infekcje wirusowe w ciąży poradziła homeopatyczny i bardzo bezpieczny lek- engystol. Naprawdę polecam, b szybko pomaga!:)

Ja się zgapiłam i nie zamówiłam spódnicy na allegro- teraz muszę wyszukać w sklepach coś na święta. NIe uśmiecha m i się bo w tych typowo ciążowych strasznie drogo, a spodnica musi być taka typowo ciążowa- z gumką. NO i prezenty czas najwyższy kupić:)

hej Dziubeczki Kochane! Wpadam na chwilkę się z Wami przywitać....dziękuję wszystkim za wczorajsze życzenia urodzinowe...milusio mi było....mąż mnie bardzo zaskoczył jeśli chodzi o prezent....o 14 tej jade z częścią żarcia co zrobiłam na salkę i tak mam zamówiony catering i ciągle mam stracha że czegoś będzie za mało...będzie 36 osób więc troszkę tego jest...zaraz maluje paznokcie a potem o 15 się trzeba wyszykować...jak sie ma 30 to troszke już czasu na to potrzeba...pozdrówka i miłego weekendu Wam życzę!

Aestima zbyt wiele to mi lekarz nie przepisał, powiedział że w zasadzie nic nie może kobiecie w ciąży przepisać hehe... mam jakiś syrop tymiankowy, prawoślazowy, balsam na plecy i pierś i jeszcze jakiś lek na receptę na kaszel którego nie kupiłam, bo mi w aptece bardzo odradzali... generalnie mam leżeć i w poniedziałek iść znowu do lekarza żeby zobaczyć co dalej i ew. wtedy antybiotyk czego wolałabym uniknąć. W poniedziałek idę do mojej ginki więc może ona coś poradzi.
A ten engystol na co bierzesz? To można bez recepty?

Misialina życzę super imprezy!!!

reklama
Witam dziewczyny
Własnie wróciłam od córki ze szpitala, jest coraz lepiej :-)!!! Teraz trochę poczytam o
co napisałyście od wczoraj i zabieram się za obiadek i sprzątanie.

Do góry