ramari
Fanka BB :)
100 jajekKurde ja tu sobie Was podczytuję i kurczę muszę upolowac faceta z jajkami( chodzi po domach taki jeden i sprzedaje swojskie jajka) a musze kupić 100 jajek....

Ja do szkoły rodzenia nie uczęszczałam i nie uważam, żebym miała jakieś braki z tego powodu. Przy dziecku wszystko przychodzi jakoś instynktownie. Urodzić bez szkoły rodzenia też się daAestima u nas jest szkoła rodzenia właśnie przy szpitalu i to ona jest płatna... 350złPodobno jest super więc i tak się wybiorę ale tak sobie myślę, że to troszkę dużo.

Odnośnie środków czystości to u mnie króluje cilit bang i normalnie go używam bez rękawiczek. W pierwszej ciąży miałam takie odpały, że na kolanach szorowałam fugi w kuchni bo mnie denerwowały, że brudne

Dzięki, muszę spróbować :-)Aaa jeszcze mi sie przypomniało... Piłam u koleżanki (matka karmiąca) kawę inkę czekoladowąWiedziałyście, ze takie cudo jest?
Ja tylko normalną wersję znałam do tej pory... Pyszna, polecam!
Tak trzymaj!Ja byłam na zakupach i mróz mi wymroził głupie myśliWszystko bedzie dobrze a moje bóle brzucha to tylko wiązadła
A synuś w brzuszku jest bezpieczny i szczęśliwy- tego się trzymam!
![]()
Tak to ja pisałam. Widocznie mnie facet zbajerował, żebym wzięła kuriera :-(Aaaaaaa i nie wiem, kto to pisał o tym, ze ostatnie przesyłki, które dotrą przed świętami to te wysłane we wtorek, ale zajrzałam na moją pocztę i jak zapytałam to pani w okienku mnie wyśmiałaPowiedziała, ze to totalna bzdura
No i się potwierdziło, bo listonosz przywiózł mi paczkę wysłaną w środę...Także bez obaw kobietki!
COLOR]