reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

I dobrze zrobisz jak pojedziesz. Ja całe życie choruje na oskrzela, płuca (no i astmę oskrzelowa) wiec szczerze Ci radze nie lekceważ takich objawów zwłaszcza jak już Cie oskrzela bolą. Może dostaniesz zwykły syropek czy coś tam takiego i obędzie się bez antybiotyku jak wcześnie zareagujesz. Wygrzej się dobrze teraz. Życzy Ci dużo zdrówka ;-)

reklama
dzięki mamusia:) Ja niestety mam skłonności do zapalenia oskrzeli, to jakaś wyjątkowo słaba część mojego organizmu. Jak tylko pojawia się u mnie kaszel bez innych objawów to zapalenie oskrzeli murowane.

hej ciężaróweczki :)
a ja jutro wyjeżdżam do Polski na święta!! Także przez ponad 2 tygodnie raczej nie uda mi się do Was zaglądać... mam nadzieję, że nasze grono w tym czasie będzie się tylko i wyłącznie powiększać.
A teraz to chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt, w rodzinnej atmosferze przy delikatnych kopniaczkach naszych Maluchów :) i poproszę też o trzymanie kciuków za mojego Okruszka, mam usg 23 grudnia, a nie widzieliśmy się od dwóch miesięcy (cholerna Anglia ;)
Trzymajcie się cieplutko!

Misialina - wszystkiego najlepszego z okazji okrągłych urodzin :-)
Ja uciekam już spać. Kiepski wieczór miałam. Oby weekend był przyjemniejszy.
Dobrej nocki Kochane.

Kasiawilde zatem tobie również życzę zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz bezpiecznej podróży! Fajnie, że zobaczysz malucha i zapraszamy ponownie po powrocie:)

ja chyba pierwsza dziś,a myślałam,że zebrra:-D
spać jakoś nie mogę,a w pokoju mi się zimno zrobiło:dry:,stary grzejnik przykręcił

Jestem, jestem :) Musiałam nadrobić Wasze wczorajsze wieczorne pisanie :)

Misialina, udanej imprezy, niech wszystko wyjdzie super!

Cinamon, obie też, baw się dobrze u brata :)

Trashka, mam nadzieję, ze uda Ci się dostać do lekarza. U nas na pogotowiu w takich przypadkach nie przyjmują, mowy nawet nie ma, ale po zamknęciu przychodni i w weekendy mamy FALCK. Oni zawsze przyjeżdżają na wizyty domowe.

EDIT: Justynka, u mnie w mieszkaniu wszystkie grzejniki są zakręcone, oprócz łazienkowego. Sąsiedzi tak nas grzeją, że przy zakręconych grzejnikach mamy 22,5'C

reklama
i ja się witam weekendowo ...

na nogach już od 6, bo musiałam jechać na badanie krwi :tak: w poniedziałek wizyta, więc dzisiaj był ostatni dzwonek ...

justynka, ja też na parterze ... jest cieplutko, ale kaloryfery na 3 :tak: całkiem bym się nie odważyła skręcić ;-)
kasiawilde, szerokiej dogi, wspaniałych świąt ... i szybkiego powrotu do nas :tak:

idę położyć małą na drzemkę ... miłej soboty :-)

Do góry