reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mnie też bierze na lody i zimne koktajle. We wszystkich książkach ciążowych piszą, że by pić co najmniej 2 szklanki mleka od drugiego trym. , bo maluch potrzebuje duuużo wapnia. To kupuję sobie w biedronce truskawki mrożone (najtaniej mają- 4 zł) i miksuję z mleczkiem. Pycha!:)

reklama
Witam się wieczorowo piątkowo!!!

Dziewczyny zastanawia mnie do którego tygodnia bedę musiała łykać duphaston i luteinę dopochwowo aplikować - przez progesteron nasilają się mdłości :baffled: a to już II trymestr ... jakie macie doświadczenia?
Bo acard to wiem, że cały II trymestr jeszcze.

Gosia - ja biorę dalej Duphaston 2x1 tabletkę i wczoraj na wizycie pomimo tego, że wszystko jest dobrze mam brać dalej do kolejnej wizyty, którą mam 12 stycznia.

Jutro odprawiam moją 30 stkę...dzisiaj mi stuknęło....więc jajka idą na ciasta i tzw. szpajzy:-)

Wszystkiego Najlepszego Misialina!!!

Aestima ile płacisz!!?? trochę się przeraziłam...
Ja płacę prv 70 zł, a i tak niektórzy twierdzą, ze dużo
A tak w ogóle to ile płacicie dziewczyny za wizyty, jeśli można...

Ja płacę 80 zł za samą wizytę i 80 zł za USG.

Cinamom - witaj!!!!

Ja biegam pomiedzy domem a szpitalem, moja Dominiśka po operacji ale dziś bardzo ją boli noga i właściwie nie chce żadnych odwiedzin i nie chce nikogo widzieć. Powiedziałam jej że będzie miała siostrę i baaaaardzo się ucieszyła, natomiast Damian oświadczył że kolejnej siostry nie zniesie :-) ale potem powiedział, że nawet się cieszy choć oczywiście wolałby brata.

Dobrze, że Olaf kupił mi kilka dni temu moje ulubione

5996037085835_f.jpg

bo tak mi narobiłyście ochoty, ze musiałam przygotować sobie porcyjkę :)

reklama
Do góry