reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu dziękuję i woooow szalona jesteś, 30kg?!

Felkaa sushi :) zgorzelec zaprasza na sushi :) druga knajpa poszerzona o ciepłe dania

Madzioolka dziękuję :)

marta24 ja jestem anty szczepieniowa, po tym jak 2miesiecznej ola zrobiła się po nich sina i nie mogła oddychać ;(

Ironia ja wiem, wariatka jestem ale tak już mam dzień bez swirowania dzień stracony

Mrsmoon na spokojnie przemyslalam sprawę i wg moich obserwacji i obliczeń owulacji była jakieś 11dni temu wiec się uspokoilam ;)

Poza tym zrobiłam test i jest kreska znów ciemniejsza wiec trochę odetchnelam zobaczymy co jutro beta pokaże

no to doggi siedz na dupie nogi zaciśnij i czekaj spokojnie a nie latasz jak kot z pecherzem :-D

moon - tu jest kilka fotek WOLA JUSTOWSKA!! Mieszkanie 3-Pokojowe z Jasną Kuchnią, N. Budownictwo Kraków Zwierzyniec • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) :) jak mi wlasiciel to odmaluje ladnie nie w takie szalone kolory tylko beze i jasne to zrobi sie optycznie wieksze :) troche mebli wezmiemy od niego do komorki lokatorskiej troche sobie przerobie na poczatek pod siebie odmaluje bo to z brw wiec niezla firma :) mam sofe swoją, materace kupie, stół kupie i poki nie splacimy kredytu - to pobidujemy :p ale .. negocjuje teraz dosc duzy kontrakt na rok z jedna z firm ubezpieczeniowych wiec moze sie obejdzie bez kredytu co by nie zapeszać :)

mam nadzieje ze w lipcu sie przeniesienimy bio w sierpniu benio nie ma zlobka a michal organizuje paraolimpiade w krakowie :eek:

no jedyne co mi sie absolutnie nie podoba to lazienka - widac ze facet robił ale ona w przyszlym roku bedzie do zrobienia od zera, kuchnia też :) a poki co jest plyta zmuywarka pralka piekarnik wiec nie mam co narzekac na starcie kilka rzeczy odpada ktore chcialam a potem sie wywali i kupi nowe :) lodowe tez ma ale mala wiec ona wyjedzie do komorki lokatorksiej jako schowej na dzemy :)

Irona faaajne:-) jak tak pisalas ze do remontu to duzo gorzej go sobie wyobrazalam. Da sie mieszkac spokojnie! 74m2 to juz czuc przestrzen :tak:
doggi Ty to w goracej wodzie kapana;-) brakowalo tu tego Twojego szalenstwa:-)
a powiem Wam, ze trasia to teraz taaaka laska!!!!

moon no na pewno trasia zawsze dobrze wygladała :-D,

musze sie ogarnac z robota bo domn stoi nieruszony :eek: niby jestem w domu a nawet nie mam kiedy prania puścić :no:

Eeeeej ja to na serio mam z gorem! Tak se wszystko ładnie policzylam ze termin na 7 stycznia są ta ta ze to będzie koniec piątego tyg bla bla bla ale to powietrze w mojej głowie nie pomyślalo żeby uwzględnić to ze mój cykl trwa 35 dni liczyłam przy standardowym 28 i jak kalkulacje powtorzylam okazało się ze termin to 14styczen czyli dziś mam dopiero czwarty tydzień i zero dni beeeng! I tu by się zgadzało bo wg norm wczorajszego beta miałam koniec 3viego tyg i to się zgadza w końcu.

Od dziś mówcie mi no-brain'iac! :)

Ironia ja to samo! Ostatnio kurtkę zimową przeprosiłam! A w domu cały czas w kominku palę i pod kocem siedzę.

reklama
Doggi...zrobiłaś betę dziś ponownie??? Ja miałam betę 2665 w 32 dniu cyklu, a w 35 dniu cyklu 7569. Oczywiście przy cyklach 28/29 dniowych.

Do góry