reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej, hej! Witam się i ja :)
U mnie jak zwykle - masa pracy. Ale tak cudpwnie odpoczęłam przez długi weekend, że myślałąm, że będę miała masę zapału i powera do pracy a tu lipa - nic mi się nie chce. A tu tyle do zrobienia...
Marysia padła dziś Marcinowi o 18, zasnęła w ubraniu, nieumyta, bez kolacji, totalnie wymęczona. Może porannym 3-godzinnym szlenstwie na rowerze?? tak czy inaczej mam nadzieję, że będzie spać do rana i nie obudzi się za godzinę pełna zapalu do zabawy.

doggi wielkie gratulacje!!! Spokojnej ciąży:)

marta a co, nie planujesz czwartego? ;-) ja nie wierzę, żebym kiedykolwiek zdecydowała się na trzecie, nie po tym koszmarnym porodzie z Szymkiem i tym straszliwie ciężkim roku z dwójką maluchów. No ale teraz już z gorki, chyba wychodzimy z tym wszsytkim na prostą i czas spędzony z moimi dziećmi wreszcie mnie szczerze cieszy. Są super:)
No i dobrze, że to "tylko" ta sprawa z wit D. Szczerze powiem, że częściej zapominam niż podaję Szymkowi...:-(

Doris no ja nie wiem czy po sn dochodzi się szybciej do siebie... tzn oczywiście tak być powinno, ale moje wspomnienia samego porodu i tego, co dzialo się przez kolejny miesiąc chcialabym wykreślic z glowy na zawsze. Zaluję jak nie wiem, że nie zrobili mi cc, to był KOSZMAR!!!

Ironia gratulacje - super wam się udało pozałatwioać wszystko z mieszkaniem:) Teraz trzymamy kciuki za kg i resztę! 20 kg dasz radę, w koncu masz wielką motywację. Ja od porodu schudłam ok 30kg:)

mrsmoon dzięki jeszcze raz za odwiedziny, Maja jest super:) Zakłądam, że na zlocie będziecie, bo Marysia nastawiła się, że bdzie miała koleżankę. Sama powiedziała, że następnym razem podzieli się lalką:zawstydzona/y::-D

Asinka ojoj a co się stało z autem? Oby to nie silnik!!!

Madzioolka Chorwacji zazroszczczę! My jak zwykle na moje kursy na Kaszuby, potem tydzien nad morzem. Mam nadzieję, że nie będzie lało... ale w tym rok znów firma Marcina dopłaca nam 70% do wczasów więc korzystamy:)

reklama
hej hej
ironia no pewnie, że będziemy na zlocie:tak: jestem za plakietkami z imionami:-D jak nie - to zostanie 'ej Ty':-p a właśnie ironia jak masz na imię...?:sorry:
moon domek dla lalek? tak, Emi ma duuuży; faaajnie z tymi dowiedzinami:tak:
Doggi wow druga restauracja:tak: a jaką kuchnię macie? bo nie pamiętam
andariel buahahaha ale żeś wyskoczyła z tym orgazmem:cool2: jak Ninka?
marta to po tyg 2 tyg macie kontrolę? co by spr czy wsio ok?
trasiu czyżby dzieciaczki oddelegowane były do dziadków na długi wekend, że odpoczęłaś?;-)

pisałam Wam, że chodzę na zumbę od 2 tyg?:-p

Hej!

Asinka jedziemy do Stanici - jakieś 30km za Splitem koło takiej cudnej miejscowości Omis, już byliśmy w tej okolicy, jest magicznie :)

Martuś to super wiadomość, uzupełnicie niedobór witaminy i wszysktko wróci do normy, trzmymam kciuki &&&& a tak właśnie myślałam wczoraj co z Kacperkiem bo nie pamiętałam czy pisałaś już :)

Doggi to super że interes tak kwitnie, gratulacje! :)

Trasiu bardzo cieszy mnie Twój post, taka pozytywna energia z niego bije :)

Witam się ze wszystkimi i życzę miłego dnia :)

czesc dziewczyny z rana:)

mamy pojsc do pediatry za dwa tyg i ona ma zdecydować co dalej, neurologicznie też nie ma przeciwskazań do szczepień, ale poradziła mi neurolozka,żeby odczekać aż mały troszke sie podbujduje zdrowotnie,dlatego pojde juz do pediatry za te dwa tyg a nie jak sie z nia umawiałam po wizycie u neurologa, bo jeszcze by mi chciała małego zaszczepic...a tak zdrobie badania krwi i bede wiedziała co i jak:)

felka ale ci fajnie z ta zumba , wyżyjesz sie i polowa problemów odplynie razem z potem:)

trasia nie nie nie planuje czwartego,juz i tak mam jednego Gratisa w domu:) dajta troche pożyć:-)

norbert tak nam daje popalić,że wszytskiego nam sie odechciewa ech....szkoda gadac, mam nadzieje,że na zlocie choc sie przyzwoicie zachowa

madziolka moon i inne wczasowiczki tak wam zazdroszcze tych wakacji,że momentami to mi łzy staja w oczach bo ja nie wiem ,kiedy nas będzie stać na jakiekolwiek wakacje. w tym roku pozowlilismy sobie na nasz zlot i krystian z dominika jada na kilka dni na mazury na rajd samochodowy jakis tzn wyscigi czy cos takiego ech

Cześć
Kurde lipa jest :/ odebrałam moje beta hcg i mam TYLKO 48 poziom co nawet nie łapie się na ciążę bo dopiero jak ponad 50 to jest uznawane za ciążę. Jutro musze powtórzyć koniecznie, ale załamała się :( pani w lab powiedziała ze za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić bo może to być bardzo wczesna ciąża, mogą być zaburzenia hormonalne (w to wątpię bo już wcześniej by coś się knocilo a u mnie wszystko ok było aż do przedwczoraj) albo to ciąża która się źle rozwija :( mam depresję teraz ;(

Marta dziś jest 35ty dzień i powinnam @ dostać i nie dostałam (zawsze 35 dnia o godz 7 dostaje z zegarkiem w ręku) nie wiem jak to działa ale martwię się :(

Zaraz zrobię test żeby zobaczyć czy powiedziała kreska między poprzednimi była różnica mam nadzieje ze dziś tez ja zobaczę. Ja do jutra a w sumie po jutra (wtedy wyniki) nie wytrzymam

doggi nie łam sie na spokojnie :) ty jak zwykle w gorącej wodzie kąpana :) zrób test porównaj kreski, jutro sprawdz bete co ma byc to bedzie a na pewno bedzie dobrze :tak:

felka - na imię mi Mooonika :D

trasia - super ze u was juz sie powoli wszystko uklada i polubilas na noweo swoje diabły :) 30 kg boshe wy to macie zacięcie tylko ja taki grubas zostałam :( :-:)-(

dzis bylam na badaniach pobrali mi 3 fiolki krwi zapisze sie jutro do lekarza i zobaczymy czy poradzi cos na moje hormony i wage bo kurde bledne kolo mam :( co sie odchudzam to przybieram bo mam hormony do dupy, a leczenie hormonami znow przytyje i tak w kolko :(

reklama
Hej laski!

doggi przywoluje do porzadku! Nie lam sie, czekaj! Latwo mowic, wiem, ale skoro masz dlugie cykle to i owulacje pozniej wiec moze to byc b wczesna ciaza
trasia caly czas mam dylemat...udalo sie ulozyc zyrafe?;-)
marta dobrze, ze ok z Kacperkiem. Ja tez biore wit d 1000j bo mam duuuze niedobory...Maje szczepie w pn ostatnia hexa, boje sie strasznie brrrrr
ironia dasz rade z odchudzaniem, charakter masz silny to Ci latwiej bedzie. Wrzucisz linka do nowego m?
asinka a Ty to w ogole baba odwazna jestes, my sie nosilismy z przeprowadzka za granice, ale tylko Stany wchodzily w gre, bo A mogl sie przeniesc w ramach firmy. Ale poki co przestalismy myslec;-)
felkaaa ale duzo napisalas... Jakiej firmy macie ten domek? Dasz linka?
Madzioolka jak glowa? Ja wczoraj zapodalam tabletke i poszlam biegac:-) 5 km przebieglam!

Do góry