reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hehe nio nie gniewaj sie :-D:-D

w umowie jest napisane ze zamykamy umowe 31 lipca ale tj rozmawialam do konca czerwca albo do poczatku lokatorzy sie wyniosą, wtedy on wkroczy bo musi odmalować mieszkanie (wynegocjowalam to :-)) i jak bedzie gotowe, ja tam wpuszcze ekipe sprzatajaca zebym mogla wejsc do czysicutkiego mieszkania i pewnie w lipcu sie juz tam zwalimy i urzadzimy na szybko a jak splacimy kredyt to wezmiemy juz taki nieduzy z 30 tys maks na łazienke i aneks :)

reklama
Hej
Asinka, Doggi ja mam termin z Om na 31 grudnia, usg pewnie befzie szybszy bo w ciaze chyba zaszlam w 8 dniu cyklu, okaze soe w czwartek na usg, a urodze pewnie przed swietami, tak bede chciala z ginem ustalic termin cc, w granicach 21 grudnia :-)

ironia ja się nie gniewam, jestem... wściekła:laugh2: oj to wielka zmiana przed Wami:tak: pewnie kipisz energią? choć Tobie akurat tego nie brakuje:-p
Doris a czemu cc? jeżeli mogę zapytać, jak nie to olej pytanie:tak:

Felkaa no właśnie tak se myślałam wtf?! :) teraz wszystko jasne

Ironia nie wpadłam staraliśmy się aż miesiąc :) :p
Doris fajny termin :) ominie cie świąteczny rozpier**l :) blisko siebie jesteśmy :)

Ironia a jakie to widzę wielkie zmiany u was, super! U nas wielka zmiana w domu było posianie trawnika :D teraz normalnie wimbledon :D

No i jeszcze raz dzięki wam wszystkim laseczkom za gratulacje :) mam nadzieję że fasolka na dobrze się zadomowila tam gdzie jej miejsce :)

Hej!
Witam się z pracy z bólem głowy takim że ledwo mrugam powiekami, oby tabletka szybko zadziałałą bo nie dam rady wsiąść do samochodu ;/

Wybaczczie że w skrócie a le w związku z powyższym nie rozpiszę się, więc:

Doggi moge ogromne gratulacje!!! Spokojnej ciąży :)
Ironia super z mieszkaniem, działacie ekspresowo :) i nie - stokrotki nie rosną w dół :p moje ostatnio też tak rosły ale podlałam i im przeszło :D

Nie mogę się doczekać zlotu :-)

[SUP]czesc laski!

Doggi nooooo gratulacje! Widze, ze worek z dziecmi sie rozwiazal(jakkolwiek to brzmi... Hehe) fajnie, ze wrocilas, mam nadzieje, ze na dobre. Jak Wasza restauracja?
Madzioolka kiedy Chorwacja? Mnie A namowil na Krete, wiec pewnie w czerwcu polecimy. Uwielbiam narzute w ptaszki!
Pani z dziekanatu...eee tzn Felkaa Ty masz domek drewniany? Trasia mi polecila super domek ale duuuzy, zastanawiam sie czy nie za duzy. Emi jaki ma?
ironia super! Czyli jednak Wola J.:-) w razie czego Benka do zoo mozecie dac na przechowanie;-)
a ja dzis spotkalam sie z Nutria na obiadku, bylo baaardzo fajnie:-) troszke pachne obiadem teraz;-)
no i sobotnie spotkanie z trasia tez bylo bardzo mile:-) ale sie towarzysko rozkrecam hehe[/SUP]

mrsmoon litości zwiększ czcionkę :-p
My na Chorwe uderzamy 2-12 lipca :-)
Będziesz na zlocie? Ciesze się że jesteś zadowolona z narzuty :)

Doris jakbyś chciała a nie będzie przeciwwskazań medycznych to mogłabyś rodzić naturalnie, cc nie wyklucza porodu naturalnego także jeszcze wszystko przed Tobą :-) (powiedziała ta co też miała cc i nie dopuszcza wogóle innej formy :-D)

reklama
Do góry