traschka
Mama Marysi
Ironia ja mieszkam tuz przy torach, niedaleko mnie tunel, centrum miasta, i powiem ci, ze pociągu nie słychać prawie w ogóle. A jeżdzi często. WIdzimy go z balkonu, wtedy oczywiście też słyszymy, ale przy zamkniętych oknach nic nie słychać. Ja tylko ogólnie nie cierpię mieszkań deweloperskich. Ostatnio u koleżanki wszystkich po roku wysiedlili, bo okazało się, że dach przecieka totalnie i pęka cała ściana boczna bloku. Masakra, jaka to fuszerka potrafi czasem być.
Madzioolka u nas rekrutacja uzupełniająca jest w czerwcu, czyli właśnie zajmowanie miejsc, z których ktoś zrezygnował. Będę startować oczywioście i jestem w desperacji nastawiona na obietnicę koncertów dla dzieci... obrzydliwe to dla mnie, nigdy tak nie robię, ale coż, jakoś żyć trzeba.
mrsmoon kiedy bdziecie w Wiśle? Wpadacie do Bielska? zapraszam
my oczywiście też do Wisły podjedziemy jakby co. Wyjątkowo mam wolne!
Madzioolka u nas rekrutacja uzupełniająca jest w czerwcu, czyli właśnie zajmowanie miejsc, z których ktoś zrezygnował. Będę startować oczywioście i jestem w desperacji nastawiona na obietnicę koncertów dla dzieci... obrzydliwe to dla mnie, nigdy tak nie robię, ale coż, jakoś żyć trzeba.
mrsmoon kiedy bdziecie w Wiśle? Wpadacie do Bielska? zapraszam