reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie, ale fajnie z tym zlotem, mam nadzieje, ze wypali, bo jest duza szansa, ze i ja z Maja sie pojawimy!
trasia hmmmm tak jak pisze Madzioolka odwoluj sie, moze cos sie zwolni. U nas wyniki w pn o 13.00 elektronicznie. Juz sie stresuje
Kati wreszcie sie odezwalas! Wszyscy zdrowo sie trzymacie?
Madzioolka trzymam kciuki za jutro &&&& jak tam nasza narzuta? Kupilam tiul i bede robic pompony do Majowego pokoju, strasznie mi sie spodobaly

a reszta gdzie? Wylazic!!!!
o, jest ironia! A nowego szukacie czy. Wtornego? 6200 to drogo jak na K. ja 6700 placilam

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
Jestem i ja :-)

Moon ja cały czas mam nadzieję, że będziecie na zlocie :-) i kciuki za rekrutację &&&&
Madzioolka a jak mój komplet? Kciuki za jutro &&&&
Ironia zazdroszczę mieszkanka i tego szukania, mimo że tak wygląda i powodzenia

moon - jedynie bronowice krowodrza i jakies okazje na woli justowskiej chociaz tu wiesz zapewne jakie sa ceny wiec pewnie nie bedzie łatwo :) idziemy na 17 40 ogladac takie mieszkanko

http://www.murapol.pl/images/upload...ro/Mieszkanie M4.12 - IV piętro, 66,19mkw.jpg

ja juz normlanie załamana z tym szukaniem bo juz sie nastawilam ze bedzie latwiej i zaczelam kosztorysy mebli itd a tu dupa :p jak zwykle kobieta ze mnie wychodzi hehe

tu mi sie podoba bo lazienke mozna latwo powiekszyc bo takiej duzej sypialni mi nie trzeba :) no i garderoba jest prawdziwa :)

nie ma niestety tarasu ale moze jakos przezyje albo poczekam na nowe mieszkania tutaj Bronowice Residence jeszcze 13 blokow maja zrobic ale nie wiadomo kiedy - wiec zobaczymy narazie na luzie nic nas nie goni - tj mowilas mialas racje 2 lata mamy zeby coś kupic a mieszkac mamy gdzie :) tym bardziej ze tu benek sie dostał do przedszkola :-)

asinka ty tez masz fajnie bo jednak nie w bloku mieszkasz a mnie to mierzwi troche ale plan jest taki zeby o domu pomyslec dopiero za jakies 10 lat juz na starość :p

Teraz w domu prywatnym, a tak to całe życie w bloku. A w Niemcach mamy dom wielorodzinny, więc też tak jakby w bloku, ale 3 pokoje i chyba też 60 pare metrow. Mi w sumie odpowiada takie wynajmowanie, bo jak to wczoraj ładnie określiłam, do niczego nie jestem przywiązana. Mogę mieszkać gdzie chcę :-) pewnie na starość włączy mi się przywiązanie do miejsca, teraz włączona opcja "szwędactwo" haha i to lubię :-D
Madzioolka a kiedy wysłałaś, bo się doczekać nie mogę :-)?
Ironia w tym mieszkaniu co wkleiłaś to najbardziej nie odpowiadałoby mi pokój dzienny z kuchnią. Bo tam ściany odgrodzonej nie ma?

reklama
no bylismy jeszcze na tym atrium i zarezerwowalam to mieszanie - cudne ! musze tylko test zrobic bo niedaleko sa tory pojade tam i poslucham bo to malo uczeszczana trasa dla pociagow :)

Do góry