reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

moon - bo nie ma to jak praktyka:tak:rota - masakra i jeszcze wszystkich dorwało? No ale sytuacja już w sumie opanowana, jak rozumiem?
kasiawilde - czy często - nie wiem bo to zależy do kogo się przyrównam:-DNa pewno nie codziennie. Ale ja mam taki już charakter - raz flow i góry przenoszę, i czuję wtedy że działam na 300% jak maszynka, a raz doł i najchętniej bym zniknęła. I mam takie zrywy właśnie -czyli np. długo nic, a potem jakiś impuls (ostatnio był to film z Leo - nie śmiej się ironia:-p) i jak rekin przez ocean tak ja przeryłam branżowe newsy + poćwiczyłam selling skills. No i - ku memu zdziwieniu - doszłam do wniosku, że w pracy nie mogłabym mieć tzw.świętego spokoju, robić swoje i spadać po 8h (jak np. w urzędzie państwowym w niekt.wydziałach) - tylko że właśnie praca z klientem jest dla mnie. Te nerwy, dopasowywanie się itd. Jak powiedziałam o swoich wnioskach M.to mi - też o dziwo - przytaknął dodając, że zawsze tak myślał. Więc przy okazji "doszkalania" się jeszcze czegoś o sobie dowiedziałam zaskakującego;-)Ale co do cv.........to:zawstydzona/y:dzieciaki się pochorowaly i..........nie wysłałam:zawstydzona/y:Ale pocieszające jest to, że ta oferta, którą mam na oku, jest ważna kilka m-cy, więc nic mi sprzed nosa nie uciekło:-pWięc mnie nie łajaj, kasiawilde pls;-)
kasiawilde całkiem fajny pomysł z tym e-learningiem:tak:Zawsze to warto robić COŚ, niż nie robić NIC:tak:myślisz o czymś konkretnym?

reklama
Andariel tak, sytuacja opanowana, niejadek dzis poerwszy raz od niepamietnych czasow zjadl sam sniadanie- bez karmienia i namawiania, zdrowieje znaczy sie:-) co do pracy- ja wole klienta wewnetrznego jakos, no ale korporacje to inny klient, duzo bardziej wymagajacy, a najdziwniejsze ze im mniejsza firma tym bardziej bucowaty prezes, poziom kultury i poszanowania drugiejstrony rosnie wprost proporcjonalnie do obrotow firmy. Dlatego wole jednak wewnetrznego, u nas w sprzedazy spora rotacja pracownikow

hej hop!

moon rota bleee, nie zazdroszczę, przeżyliśmy, Kubi nie jadł prawie nic przez tydzień, ale pił dużo, więc pewnie to nas uratowało :) niedługo będzie po sprawie, trzymajcie się dzielnie!

andariel u mnie na szczęście nie ma raczej tak, że ja mam gonić za zmianami, jednak nauczanie języka to inna bajka... ogólnie chodzi mi o jakieś dokształcanie, żeby nie zgłupieć zupełnie :-D jakby nie było to Ty czy moon musicie być jednak 'na bieżąco'... co do Twoich zrywów to doskonale Cię rozumiem, mam identyczne 'ciągi' ;-) bardzo bym chciała być jedną z tych poukładanych systematycznych osób, ale szans na to nie ma :zawstydzona/y: bardziej niestety zakrawam na słomiany zapał... i tak też mam nadzieję, że na tym się nie skończy, bo zarejestrowałam się na akademiaparp.gov.pl i coś działać będę w tej formie teraz, zerknij, może coś dla Ciebie się znajdzie :tak: jak się ma kasę na takie szkolenia to można podziałać, a teraz to niestety trzeba korzystać z bezpłatnych :p ale te mają całkiem fajne opinie, więc spróbuję... co do Twojego cv to powiem tylko - ślij! :tak: no i chyba muszę jakieś filmy z Leo pooglądać :-p

a reszta to gdzie? jak Wam weekend mija?

Hejka!
U Nas dzisiaj leniwy dzień. Śniadanie, obiad i 2 godz.spacerek. Potem Ninka poszła spać, Tymek oglądał Nemo, a ja drzemałam. Teraz skoki oglądamy. Ninka wstała, a Tymek zasnął :rolleyes: wczoraj byliśmy na imprezie - urodziny szwagra i jego córki. Posiedzieliśmy do 22.
Moon zdrówka dla Was :-)
Witam Kasia i Andariel

czesc laski

ja już sama z kacperkiem, reszta posżła sie uczyc i pracowac:) weekend miałam taki zalatany, lekcje, wczoraj jeszcze urodziny u znjamoch synka i tak fajnie było. Norbert oczywiście tak szalał,że ma roga na głowie:( a kacperzaczał sie ju zak w gloś śmiać i gadać cos tam do nas:) mała nasza gwiazdeczka

kasiawilde ja cały czas mam takie poczucie,ze nie rozwijam sie zawodo, mój angielski uborzeje, nawet wyciągnełam jakies podrecziki i czytam , odświeżam słówka, ale mi sie po prostu nie chce, nie mam mobilizacji......ciągle tez mysle o pracy, czy znajde pace w szkole,czy w gole zmienie branże ( tylko na jaka?) staram sie wyciszać te myśli i wierze,że to sie pouklada w swim czasie, a teraz widocznie jest mój czas na rodzine:tak:ale też wymyśłam sobie jakieś zajęcia jak np teraz ucze sie szyć na maszynie i piec,żeby jakoś wykorzystać ten czas w domu..... mam podobnie jak andariel -paździora w dupsku

andareil czyli niedług wybierasz sie do pracy?

moon dobrze,że u was lepiej. chlernie boje sie tch jelitówek, bo mi ani dolem ani górą nie idzie tylko piekelny bó żłądka- dowiedziałam się że są zastrzyki na to u nas w ośrodku dzięki Bogu

ironia u was juz chrziny ech my dopiero w lecie

trasia brawo, jestes super!!!!!!10 kg:)

marta nom nom ale wiesz jak jest na wsi - nie wiem dlaczego ale zawsze tak szybko tam chrzczą dzieci... u nas benek miał 4 albo 5 miesięcy :) :-D

reklama
Do góry