reklama
cinamon
Fanka BB :)
może z tą kapustą to chodzi o to że ciężka na wątrobę? ja pierogi uwielbiam i w święta tylko nimi się zajadam i nie zamierzam z nich zrezygnować. co do grzybów to napewno chodzi o to że nie są wcale strawiane . Ale myślę że jeśli pochodzą z wiadomego źródła to spokojnie można sobie pozwolić.Przecież nikt ich nie będzie na kilogramy jadł tylko jako dodatek do kapusty pierogów, w sosie czy zupie 
Aestima płci jeszcze nie znamy, ale siostra ma już dziewczynkę a ja chłopaka więc wszyscy sie śmieją że się pozamieniamy jak coś bo obie chciałybyśmy parkę
wiadomo 
Aestima płci jeszcze nie znamy, ale siostra ma już dziewczynkę a ja chłopaka więc wszyscy sie śmieją że się pozamieniamy jak coś bo obie chciałybyśmy parkę
Aestima
Fanka BB :)
Larvunia, a mogę zabrać męża ze sobą? Podzielimy się tą porcją
Ja byłam na zakupach i mróz mi wymroził głupie myśli
Wszystko bedzie dobrze a moje bóle brzucha to tylko wiązadła
A synuś w brzuszku jest bezpieczny i szczęśliwy- tego się trzymam!
Ja byłam na zakupach i mróz mi wymroził głupie myśli
hehe Aestima spoko mam w domu 70 m wiec sie pomiescicie ;-) Zawsze moge szybko dobrac ziemniaki, bigos mam jeszcze wiec looozik a miesko odmrozic zawsze mozna ;-) Wiec zapraszam 

no ciekawe czy bys naprawde przyszla gdybysmy sie dluzej znaly

a ze mi brakuje kontaktow z ludzmi wiec ZAPRASZAM ZAPRASZAM
edit:
az musialam kuknac z kad jestes heheheheeh eeeeeee... niecale 300km (240km) do siebie mamy

no ciekawe czy bys naprawde przyszla gdybysmy sie dluzej znaly

a ze mi brakuje kontaktow z ludzmi wiec ZAPRASZAM ZAPRASZAM

edit:
az musialam kuknac z kad jestes heheheheeh eeeeeee... niecale 300km (240km) do siebie mamy
Ostatnia edycja:
reklama
kati uwazam ze oprocz używek (alkoholu, fajek itp) mozna jesc wszystko, ale w odpowiednich ilosciach bez przesady ;-) Ja jadlam w 1 ciazy co chcialam i teraz tez tak zamierzam. Jesli bede mogla oczywiscie...
dobra leeeeeeeeece ;-)
dobra leeeeeeeeece ;-)