reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
kati masz swoja stronke jakas jeszcze z tymi rzeczami co robisz.. strasznie mnie pozytywnie zaskoczylas i zainteresowalas swoimi wyrobami :tak: z kad u Ciebie taki zapal? Z nudy czy z checi poprostu czy jak?

mnie gin zabronił grzybów i kapusty jeść :(

a miś dobrze gotuje, czasami mu coś niewyjdzie wiadomo facet - ale i tak się bardzo stara :) najlepiej wychodzi mu wołowinka i naleśniki

zjadłam właśnie zupke pomidorową i leżymy :)

miałam innego bloga ale go skasowałam
nie zrobiłam jeszcze zdjęć "reszcie", co zrobię jakąś bombkę to mi ją kupią :-)
czasami po prostu nie zdążę pofocić
ale może dzis to zrobię
na wielkanoc chcę robić jajka, też będzie fajnie

Justynko bardzo dziękuję.Mam na imię Iwona , mam 26 lat i w czerwcu 2010 po raz kolejny zostanę mamą :) radość zupełnie mnie opanowała tym bardziej że moja siostra także w czerwcu zostanie mamą :) Mam synka , który ma 3 i pół roku i ma na imię Jaś i nie bierze pod uwagę tego, że mógłby mieć siostrę.Albo brat albo nic. :)ech a co ja mam do powiedzenia :)

larvunia jestem z Warszawy i tu mieszkam, ale całym sercem jestem za Podlasiem.Nienawidze miastowego zgiełku i szarości.Kiedy tylko mam okazje to uciekam na wieś i tam mi najlepiej.

kati83 witaj :)

Ostatnia edycja:
Witaj cinamon! ALe super, że siostra też w czerwcu będzie miała maleństwo! Możecie się nawzajem wspierać i wygadać sobie nawzajem! Mi ogromnie brakuje kogoś w najbliższym otoczeniu komu mogłabym się do woli wygadać o mojej ciąży a nie chcę zanudzać niezainteresowanych:)

traschka zawsze z siostrą marzyłyśmy żeby w ciąży razem chodzić ale żadna z nas nie wierzyła że tak się stanie.Od marca ( zupełnie przypadkiem ) i ona z mężem i ja z mężem staraliśmy się o dzidziusia i obie co miesiąc dzwoniłyśmy do siebie że znów się nie udało. we wrześniu zadzwoniła siostra i powiedziała że jest w ciąży.strasznie się ucieszyłyśmy! Pojechałam do niej na pare dni i nawet się śmiałam że jadę to może się od niej zarażę :) będąc tam spóźniał mi się okres więc siostra dała mi test i do tej pory nie mogę uwierzyć ale wyszły 2 kreski. Do siostry jechaliśmy we dwoje , ja i synek, a wróciliśmy już we troje :) między naszymi maluszkami będzie 2 tygodnie różnicy :)
dzwonimy do siebie teraz codziennie i zdajemy sprawozdanie z naszego samopoczucia i to jest niesamowite.umawiamy się zawsze na ten sam dzień ciąży na usg i nawet nasze dzieci co do milimetra sa identyczne :)

pewnie dlatego ze kapusta wzdyma..
mi w 1 ciazy powiedzial ze jedzenie nektarynek w duzych ilosciach tez szkodzi bo wzdyma, a ja potrafilam zjesc ich przez caly dzien caly koszyczek ten co w nich sprzedaja...

reklama
z tą kapusta i grzybami to mam nadzieję chodzi o wzdęcia a nie o zdrowie Maluszka? Bo ja z sosu grzybowego nie zrezygnuję! nie ma mowy!!

cinamon, ale super się złożyło z Tobą i siostrą- strasznie Wam zazdroszczę:) Wasze Maluchy to będą takie przeszywane bliźniaki:)) A wiecie już z siostrą jaka płeć?

Zebrra- przypomniałaś mi o ince- teraz pijam i ciasteczka zajadam:) A kto zrobi obiad? Bo mi się nie chce.

Do góry