reklama
cinamon
Fanka BB :)
Justynko bardzo dziękuję.Mam na imię Iwona , mam 26 lat i w czerwcu 2010 po raz kolejny zostanę mamą
radość zupełnie mnie opanowała tym bardziej że moja siostra także w czerwcu zostanie mamą
Mam synka , który ma 3 i pół roku i ma na imię Jaś i nie bierze pod uwagę tego, że mógłby mieć siostrę.Albo brat albo nic.
ech a co ja mam do powiedzenia 
larvunia jestem z Warszawy i tu mieszkam, ale całym sercem jestem za Podlasiem.Nienawidze miastowego zgiełku i szarości.Kiedy tylko mam okazje to uciekam na wieś i tam mi najlepiej.
kati83 witaj
larvunia jestem z Warszawy i tu mieszkam, ale całym sercem jestem za Podlasiem.Nienawidze miastowego zgiełku i szarości.Kiedy tylko mam okazje to uciekam na wieś i tam mi najlepiej.
kati83 witaj
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Witaj cinamon! ALe super, że siostra też w czerwcu będzie miała maleństwo! Możecie się nawzajem wspierać i wygadać sobie nawzajem! Mi ogromnie brakuje kogoś w najbliższym otoczeniu komu mogłabym się do woli wygadać o mojej ciąży a nie chcę zanudzać niezainteresowanych
cinamon
traschka zawsze z siostrą marzyłyśmy żeby w ciąży razem chodzić ale żadna z nas nie wierzyła że tak się stanie.Od marca ( zupełnie przypadkiem ) i ona z mężem i ja z mężem staraliśmy się o dzidziusia i obie co miesiąc dzwoniłyśmy do siebie że znów się nie udało. we wrześniu zadzwoniła siostra i powiedziała że jest w ciąży.strasznie się ucieszyłyśmy! Pojechałam do niej na pare dni i nawet się śmiałam że jadę to może się od niej zarażę
będąc tam spóźniał mi się okres więc siostra dała mi test i do tej pory nie mogę uwierzyć ale wyszły 2 kreski. Do siostry jechaliśmy we dwoje , ja i synek, a wróciliśmy już we troje
między naszymi maluszkami będzie 2 tygodnie różnicy 
dzwonimy do siebie teraz codziennie i zdajemy sprawozdanie z naszego samopoczucia i to jest niesamowite.umawiamy się zawsze na ten sam dzień ciąży na usg i nawet nasze dzieci co do milimetra sa identyczne
dzwonimy do siebie teraz codziennie i zdajemy sprawozdanie z naszego samopoczucia i to jest niesamowite.umawiamy się zawsze na ten sam dzień ciąży na usg i nawet nasze dzieci co do milimetra sa identyczne
mnie gin zabronił grzybów i kapusty jeść![]()
jak to? dlaczego? uzasadniał to jakoś?
pewnie dlatego ze kapusta wzdyma..
mi w 1 ciazy powiedzial ze jedzenie nektarynek w duzych ilosciach tez szkodzi bo wzdyma, a ja potrafilam zjesc ich przez caly dzien caly koszyczek ten co w nich sprzedaja...
mi w 1 ciazy powiedzial ze jedzenie nektarynek w duzych ilosciach tez szkodzi bo wzdyma, a ja potrafilam zjesc ich przez caly dzien caly koszyczek ten co w nich sprzedaja...
reklama
Aestima
z tą kapusta i grzybami to mam nadzieję chodzi o wzdęcia a nie o zdrowie Maluszka? Bo ja z sosu grzybowego nie zrezygnuję! nie ma mowy!!
cinamon, ale super się złożyło z Tobą i siostrą- strasznie Wam zazdroszczę
Wasze Maluchy to będą takie przeszywane bliźniaki
) A wiecie już z siostrą jaka płeć?
Zebrra- przypomniałaś mi o ince- teraz pijam i ciasteczka zajadam
A kto zrobi obiad? Bo mi się nie chce.
cinamon, ale super się złożyło z Tobą i siostrą- strasznie Wam zazdroszczę
Zebrra- przypomniałaś mi o ince- teraz pijam i ciasteczka zajadam