reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ale macie fajnie z tymi facetami...
ja odkad nie pracuje to wszystkim JA TYLKO sie zajmuje.. ale kiedy on ma to robic jak w pracy od 7.00 do 22.00 czasami predzej... Na wolnym poprostu daje mu odetchnac...
ale jak pracowalam to dzielilismy sie obowiazkami w sprzataniu... i opieka nad synkiem. Bo jak pracowalam do 15.00 to sam mezus siedzial z 3 miesiecznym synkiem.. i sobie sam radzil ze wszystkim... pozniej on szedl do pracy. Ale zawsze gotowalam ja.
no coz sama sie w takim zakochalam ;-)

reklama
Mój świetnie gotuje,ale cholerka nie ma kiedy:) Tylko w weekendy obiady na jego głowie, ale już wyszedł z wprawy, bo o wszytko mnie pyta:/ "Kochanie a do tej marchewki to co doadać? jabłko? jakie przyprawy? a jogurt naturalny czy śmietanę? a ziemniaków tyle czy więcej?" hehe:)
Ale sprząta dzielnie, bo ja się ostatnio zapuściłam z porządkami.

móm m przejął praktycznie wszystkie porządki, po tym jak mnie po jakimś sprzątaniu zaczął ostro boleć brzuszek. Od tego czasu nie pozwala mi sprzątać, okna wymył, w sumie tylko mi zostawił prasowanie.
A cha no i gotowanie bo nie ma zbytnio talentu do tego.

ahahha ja też już wysprzątałam,więc mogę którejś pomóc.
ja zawsze w rękawiczkach,bo potem jak Astima czuję ten zapach przez cały dzień na rękach,poza tym wysuszone są bardzo.
mój D.lewy do sprzątania,szczerze mówiąc nie ma o tym zielonego pojęcia,on nadaje się tylko do interesów.
ja przychodziłam z pracy do.. pracy,bo jak zobaczyłam w jakim stanie jest dom po 9h mojej nieobecności to nie wiedziałam za co się łapać:no::angry::wściekła/y:,a teraz mam wysprzątane na bieżąco.
on tez tylko gotuje,ale i tak większość obiadów przynosi mi tatuś;-)

jejku dostalam wczoraj od mamy bigosik, czesc na balkonie lezy a dzis na obiad zrobie troszke z niego, jejku juz czuje zapach, mjami mjami :-D glodna sie zrobilam ;-)

reklama
Do góry