reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
A nie, nie;-) polkiw dwoch rzedach ida do sypialni, na przedpokoju chcemy zrobic regal na ksiazki bo 15m2 przedpokoju to rozpusta jest...ale na zamowienie na wymiar, no i 4-ty pokoj zupelnie niedopieszczony, mama tam ma poki co swoje gniazdko, musze polki powiesic i jakos go ocieplic wizualnie

hej, hej. Przyznam się, że od kilku dni tylko podczytuję was w tel. Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać z telefonu żadnego wpisu? Wywala mnie z ekranu odpowiedzi po napisaniu jednej literki grr...
U mnie jak zwykle sporo pracy, zaczęłam cykl szkoleniowy dla nowych rodziców, pojawiło się kilku nowych uczniów. Fajnie:)
poza tym przez cały weekend i połowę ostatnich nocy przygotowywałam grę dla moich starszaków. Chodzili z mapą w ręce od punktu do puntku, zdobywali muzyczne kryształy, rozwiązywali muzyczne zadania aby na koniec uwolnić nuty, zamknięte w magicznej skrzyni ;-) Było super, dzieci i rodzice zachwyceni, ale roboty z tym było od groma... kolejna taka gra w czerwcu w plenerze. Będzie więcej pola do popisu. A dziś rano dostałam sms od ojca mojego ucznia, że dziekują za zajęcia, ale dziś rano jego syn schował dzwoniący na cały głos budzik, dał ojcu mapę i kazał mu go odnaleźć:-D
jutro zaczynają się duże warsztaty Suzuki w Tychach więc postaram się dotrzeć na jak największą liczbę zajęć, fajnie popatrzeć jak zagraniczna kadra prowadzi zajęcia. Zawse odnajduję kilka perełek do wykorzystania u siebie.
Dziś tylko o mnie, wybaczcie:zawstydzona/y:

hej
ja dostałam @ z rana... dupa... brak weny do pisania...
moon wow 15m2 przedpokoj:szok: ale to będą wtedy takie typowe półki na książki?
trasiu Ty to masz fanastyczną łepetynkę, wiesz?:tak::-) kreatywna z Ciebie kobitka, podobasz mi sie:-D fajnie, że dzieciaczki zadowolone i ojcowie Twoich uczniów smski Ci wysyłaja...?:cool2:

Hej!
Felkaa witaj w klubie @ ja umieram z bolu.. A przedpokoj- chcemy taki plytki regal z polkami zrobic, bo mamy sporo ksiazek i na razie w szafie leza i czekaja na godne miejsce;-) a jest takie wlasnie w przedpokoju i go troche ozywia kolorowe grzbiety i jakies inne *******ki
Trasia moze ci ojcowie Cie podrywaja po prostu;-):p podziwiam za chec, sily i kreatywnosc, no ale do wlasnego biznesu ma sie inne podejscie

a Wy gdzie...?????????????????????????
proszę się kolejno meldować, bez tłumaczenia, że czas brak, bla bla bla, i no hyżo:cool2:

moon
rozumiem, że regał/półki na książki będzie biały...:-D

reklama
Do góry