reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ironia to taka wielka maszyna sterowana komputerem - frezarka. Cosik takiego.
Felka pracowałam na czymś takim jako stolarz i bardzo mi się to podobało i chciałabym na czymś takim pracować. Ale papier na to potrzebuje. W Niemcach pełno ofert na to, a i kasa z tego fajna.

reklama
hej marta super, że Kacperek taki kochany:tak: a Norbert przeziębiony?
asinka a jakbyś wyjechała do Niemiec to kto by się dzieciaczkami zajmował? złobek/przedszkole?

felka no przyziebiony, na szczescie juz lepiej. felka ty znowu ten ból glowy- wspołczuje

asinka no wlasnie jak by to wszytsko wyglądało?

ironia ale historia z ta kobietą, niezłe.i sama jestes głupia:-D

czesc moon

Pewnie żłobek i przedszkole. Wszystko na razie w sferze marzeń :p
A Felka odnośnie Tymka i mojego ryczenia. To tak, chodziło o to, że Tymek nie chciał wracać i że tak pusto było w domu bez Niego. Nie było w sumie jeszcze takiej sytuacji wcześniej.
Marta super, że Kacperek grzeczniutki, ale współczuję przeżyć z trójką naraz... A pomyśl sobie jak będziesz miała fajnie od września :-) Dominika w szkole, Norbert w przedszkolu, a Ty sama z grzecznym Kacperkiem :-) raj na Ziemii :-D

Felkaa przyszly!!! Jedna juz wisi nawet:-)
asinka oby Ci sie udalo za co zaciskam &&&&&&&
ironia przegapilam te buty- szalejesz;-)
marta pociesz sie, ze jak Norbert wyzdrowieje znow bedziesz miala spokoj;-)

Maja wczoraj wziela moje maslo shea i poinformowala, ze ona tez "maśłem sze" bedzie sie smarowac, a dokladnie brzuszek i cycuszki;-)
Ostatnio w restauracji pozwolilam jej na kilka frytek, a pozniej sama z siebie wziela sie za kielki, ktore byly do dekoracji. Rozplynelam sie z dumy, ze moje dziecko samo z siebie za kielki sie wzielo:-) i tlumaczyla szwagrowi: wujek to sa kielki wieś? :-)

asinka ja bym się pewnie też poryczała...:zawstydzona/y:
moon pokaż lampę:tak::-) frytki potem kiełki - rozbawiło mnie to:-D), ostatnio byli u nas znajomi, na stole była sałatka makarona i ciacho, a moja Emi wcinała: mozzarelle, pomidora, zielone oliwki i groszek - znajoma powiedziała, że 'spaczyłam' dziecko, bo je takie rzeczy a obok ciacho leży buahahahahahaha ja byłam zachwycona więc wiem co masz na myśli Dumna Mamusiu:tak::-)

Felkaanic szczegolnego, przemyslowe:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 36
baaardzo fajna ta lampa, lekko industralna:tak::tak::tak: w kuchni wisi??? czy jak ładnie poproszę to powklejasz jakieś fotki mieszkania plisss plisss plisss:happy:

reklama
Nad stolem dwie beda, powlkejam ale po weekendzie, kupilam w ikei poleczki ribba na ramki ze zdjeciami, musimy przykrecic, lampe trzeba powiesic druga, u Mai rez cos musze popowieszac

Do góry