reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
mnie dziś łeb znowu napiepiernicza...ech szkoda gadać... przed @ jestem więc i humor średniawy...
ironia taxówką się wozicie?:-p kiedy Michał ma ur?
katamisz oj współczuje, dla mnie jelitówka temat nieznany w sensie praktycznym, zdrówka kochana! trzymajcie się cieplutko, daj znać co lek powiedział

a Wy wszystkie gdzie???

reklama
felcia - no czasami jak jest baardzo brzydko to tak albo jak mlody troszke podchorowany zeby go nie przeziębiac :)

katamisz - zdrówka bidulki...

no właśnie a gdzie reszta? :confused:

ja dziś czekam na butki i bede przymierzać mam nadzieje że chociaz jedna para bedzie dobra :D musze tez niedługo powystawiac te które były za małe albo za duże a w ogóle w nich nie chodziłam :confused2: jak zrobie fotki to wrzuce tutaj moze komuś sie spodobają bo ja nigdy nie mam szczescia do kupowania butów :p

a wies ze nie dużo bo ostatnio wywalałam troche takich ktorych i tak nie ubiore :) na ten moment moze cos z 7 par wszystkiego :p nie jestem jakąś maniaczką po prostu chodze w butach az ich nie schodze - zazwyczaj sportowe - wtedy ide prosto do sklepu ubieram i kupuje nowe a stare od razu do kosza :-D:-D lubie to uczucie kiedy wchodzisz do sklepu w starych a wychodzisz w nowych :D:D z ubraniami czasami tez tak mam ze zostawiam w sklepie starą kurtke i wychodze w nowej :p płacąc oczywiście haha

Hejka!
Ja jeszcze z łóżka piszę... Tymek śpi od 18, a Nina wojuje w łóżeczku. Wczoraj cały dzień poza domem. Dzisiaj też miałam mieć wyjście, ale koleżance nie pasuje. Także na spokojnie w domku. Tymek zeszło noc i pół dnia spędził poza domem, beze mnie. Przyszła teściowa wtedy co uszczelniała okna i Tymek się uparł, że chce iść do babci. Do domu nie chciał iść, a ja dzwoniłam jak głupia... Powiedział mi przez tel. "z babcią spać i papa". Nieźle, a ja poryczana... Wczoraj o 11 poszłyśmy z Ninką po Niego na nogach i Tymcio zaliczył fryzjera.
Aaa, ja ambitnie zapisuję się na kurs na operatora CNC :-D w połowie lutego zaczynam :-)
Ironia ale Ci się poszczęściło z tymi butami :-) a jaki masz nr nogi? Co przygotowujesz na ur.Michała?
Katamisz ojeju zdrówka dla Was!! Oby szybko odpuściło.
Witam resztę Dziewczyn!

ironia dobrze, że płacisz:-p
asinka hmmm a często Tymek nocuje u babci? poryczana bo Ci było przykro, smutno bo nie chciał do domu wracać? a skąd decyzja o takim kursie?

asinka - co to jest to cnc ? :D ja mam nózke numer 38 - 39 w zależnosci od modelu wiec taki dosc typowy numer :)

no dosłałam na policje ostatnie dowody i mam nadzieje że to na tyle przygód z panią sylwią ghr... musze jeszcze tylko zamki zmienić w drzwiach :confused: ona miała kiedys nasze klucze i jakies kilka mc temu nie wiem czy pamiętacie mowilam wam ze ktos się chciał włamać do nas i grzebał w zamku ale go spłoszyłam bo byłam w domu.. nie mam pewności ze to ktoś od niej nie był wiec dla bezpieczeństwa zmienie zamki - co prawda i tak nic nie mam takiego drogocennego w mieszkaniu ale lepiej spac bezpiecznie

szefowej michała ukradli kiedys suszarke taką rozkładaną jak na balkon na pranie a oryginalne skamieliny i hoffmana zostawili debile ! chociaz tego hoffmana to też bym nie ukradła bo takie szkaradztwo że szok :-D:-D

a u mnie musieliby się natrudzić żeby coś zgarnać oprócz laptopa - telewizor na ścianie, bizu taka niepozorna dosc wiec by sie nie połasili a z noszeniem suszarki do prania to daj im boziu zdrowia jak by takie coś podnieśli ahahah :D

a z butków nieużywanych to mam takie z boti czarne wiązane takie jak mała mi chyba miała :p rozmiar 38 jakby ktoś chciał ja ubrałam ale ja mam jakieś kaprawe pięty i 99% butów obgryza mnie w lewą stopę ;)

czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg

Załączniki

• czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg
    czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 26
czesc laski

nie pisze bo w sumie nie mam co i jakaś taka jestem zmeczona.Siedze w domu z trojka(dominika ferie, Norbert chory i daje czadu na całego). Kacperek przecudowny dalej- nic w tym temacie sie nie zmieniło:-) je,śpi czasami pomarudzi,żeby dać znać o sobie....a ja czuję sie jak kopciuch, nieuczesana, nieumalowana....dzwonili ode mnie z pracy ,żebym dzis na spotkanie wieczorem wpadłam ale nawet nie ma za bardzo jak wyjść.Do tego u nas zawieja.....no brak mi weny i oooooo

reklama
Do góry